Siste nytt om bombeangrepene. Fire personer er dø…


Thailands Tidende 9:05am Aug 12
Siste nytt om bombeangrepene. Fire personer er døde. For å sette dette i perspektiv dør det fire personer på thailandske veger hver eneste time.

Anita Angelin Oset 10:02am Aug 12
Jeg er glad vi får saklig informasjon fra dere i Thailand, mediene her hjemme blåser det opp og vet ikke alltid nok før de skriver.. Takk for oppfølging! 🙂

Erik Schau 1:32pm Aug 12
Å detonere sprengladninger i det offentlige rom er ikke normalt. At ett menneske blir skadet eller omkommer under en slik handling, er ett menneske for mye. Å sammenlikne X antall døde under en slik handling med X antall omkomne pr. tidsenhet i trafikken burde være uinteressant. Trafikkbildet gjenspeiler det samfunnet man oppholder seg i. Det er en kalkulert risiko for å bli skadet eller omkomme når man ferdes i trafikken. Heldigvis kan man fremdeles føle seg relativt trygg i det offentlige rom. Terror er betegnelse på ekstrem frykt og det som kan utløse slik frykt. Definisjonen sier ingen ting om hvor stor en sprengladning må være for å utløse slik frykt, eller om hvor mange mennesker som evnt. må skades eller omkomme. Jeg synes utenlandske seriøse medier tar dette på alvor.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x