Ser vel ut som det har blitt strengere regler…. …


Bjørn Kjelstadli 9:47am Feb 22
Ser vel ut som det har blitt strengere regler….

Hva har du gjort med sykkelen din Tor Vaa?


Jarl Meland 10:11am Feb 22
Da kan man nesten glemme å reise slik som Tor har gjort.

Kurt Gøran Andersen 12:58pm Feb 22
Jepp – det er bare å glemme å reise til Thailand med eget kjøretøy nå. Skal du inn i Thailand må du ha permits, guide, forsikring som dekker opptil 1 million baht + internasjonal førerkort av 1947-konvensjonen, + bevis på betalt roadtax i hjemlandet + bevis på at kjøretøy er kontrollert og i god stand – alt må være oversatt til engelsk av en gyldig oversetter. I praksis vil det koste flere tusen NOK pr dag så da sier det seg selv at det er uaktuelt. En kjøper eller leier seg heller en mc i Thailand og overlanderne klumper seg sammen og grisekjører fra Mae Sot til Malaysia på 3 dager eller Laos/Kambodsja på to dager.
Siste frist for å skaffe seg permit uten å ha guide var 23 desember i fjor og en må entre Thailand med denne permiten før mars i år.
Overland-miljøet som jeg er en ørliten del av er ganske hissig og diskuterer så fillene fyker på div forum men en får jo ikke gjort så mye med dette alikevel, selv om det er kommet mange kreative forslag.

Tor Vaa 2:15pm Feb 22
Slutten på og køyre inn her….d starta i Juni ifjor med eit regelsett , men no er d stramma inn enda meir…..
Prata med ho Singapore dama som køyrde inn i november ifjor på veg til Cambodia…ho berre møtte opp pp Malaysia grensa og blei stempla rett igjenom med Sing regga bike…ser ut som reglane ikkje er like for alle…

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments