Prøvde å skrive litt tidligere at jeg gir meg so…


Sigur Syvertsen 1:28am Oct 4
Prøvde å skrive litt tidligere at jeg gir meg som administrator – det har blitt en bra gruppe, men er lei av å administrere en gruppe som egentlig alle kan administrere, og administrerer seg i stor grad selv. Det eneste er at det kommer inn spammere som må ut.
Er kastet ut for godt fra asiaforum.no – noe jeg setter pris på – men er litt drittlei nettet og mye av det som skjer der.
Leste at Antima Shalong var kastet ut fra Norsk Thailand Forum – som burde rette opp orddelingsfeilen i overskriften. Men sånn kan det være når du er uenig i noe "halve gruppen" er enige i – om en kommersiell filmsnutt jeg også har slaktet tidligere. Fra "paradis" der mer enn en turist har blitt slaktet. Nermest bedt om å holde kjeft – ble forbanna, og skrev noe jeg ikke skal gjenta her.
Men var ikke det som skulle skrives om – første mann til mølla.
Vi har en medadministrator, som kanskje kan komme på banen å si noen ord – en dyktig fyr, som ville være naturlig som etterfølger, om han ønsker.
Trenger en solid mann eller kvinne – ta gjerne en diskusjon.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments