Østlige farger på Pattaya Beach

Colors of the East

En av de mange festivalene som holdes i Pattaya er Colors of the East. Og som det hintes til i navnet, er dette en fargerik festival bestående av stands, parader, konserter og fotokonkurranse. Hensikten med festivalen er å promotere turisme for provinsene Chonburi, Rayong, Chantaburi og Trat. Store deler av strandgaten ble stengt for biltrafikk, og langs strandpromenaden var det 120 stands hvor man får kjøpt det meste av lokal mat, drikke, kunst og alt annet man ikke visste man trengte fra disse fire provinsene. Eller slappe av med en utendørsmassasje. Årets tema (2016) var “Food Fun Fest”, mens fjorårets tema var “Flowers of the Beach”. På scenen ble det holdt konserter av lokale artister som Belle Supo, Ten Nararak, Atom Chongun og On The Voice.


Viktig på denne festivalen var deltakelsene til mange av attraksjonene i Pattayaområdet. Hver av de var representert med egne dekorerte stands hvor man ikke bare kunne få informasjon og brosjyrer om attraksjonen, men også få godt rabatterte inngangsbilletter. Vi benyttet anledningen til å kjøpe billige(re) billetter til Thai Thani Arts & Culture Village. Andre attraksjoner som deltok var bl.a. Floating Market, Cartoon Network Amazone, Dolphin World, Teddy Bear Museum, Love Art Park, Sanctuary of Truth, EasyKart, Art in Paradise, Pipo Pony Club, Underwater World, Nongnooch Garden & Resort, The Million Years Stone Park & Pattaya Crocodile Farm, Baan Sukhawadee og Pattaya Elephant Village.

Høydepunktet var nok åpningsseremonien med en påfølgende parade. I denne paraden viste hver av attraksjonene seg frem i egne kostymer og stil. Ved CentralFestival ble det så holdt spektakulære show som flammeshow, akrobatikk, tradisjonell dans og hva enn de forskjellige gruppene måtte finne på.

Colors of the East ble i 2016 holdt for 9. året på rad. Dette er en årlig festival hvor de fire provinsene Chonburi, Rayong, Chantaburi og Trat deltar. Årets festival ble holdt 25-28. februar. Festivalen er et initiativ fra TAT (Thailands turistautoritet) for å fremme turismen i disse fire provinsene. Festivalen har ofte ført til traffikkork, noe som resulterte i at den i 2013 heller ble holdt i Jomtien, men den ble siden flyttet tilbake til Pattaya.

Nettsted

 

 


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x