“Nye” Kaarethainettside

Nå er det lenge siden Kaarethai nettside fikk nytt design. Jeg lurer på om folk på forumet er fornøyd med det nye designet eller som jeg, aldri fikk taket på den.
Det nye designet er faktisk en av hovedgrunnene til at jeg mistet interessen for denne nettsiden. Dette er ikke kritikk fra min side, men bare en ytring på hvordan jeg oppfatter siden.
Jeg er en av dem som synes at det gamle brukergrensesnittet var både mer oversiktelig og enklere å manøvrere seg frem i – det være seg å skrive innlegg, svare på innlegg, se på bilder, etc. Jeg vet at det var helt nødvendig å foreta endringer pga softwareutfordringer men dessverre så synes jeg ikke resultatet ble så bra som jeg hadde håpet.
I dag får jeg en lydmelding som sier "You’ve got mail" – en beskjed som gjentas hver gang jeg skifter side. Hvor finner jeg denne mailen?

Det er ikke meningen å være surpomp her, det er meget godt mulig at det bare er jeg som ikke har klart å tilpasse meg det nye brukergrensesnittet. Det er derfor jeg ønsker å høre hva dere andre på forumet mener.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments