Jeg er interessert i deres meninger om interesse f…


Jan Andrè Midtskogen 4:15pm Feb 4
Jeg er interessert i deres meninger om interesse for rimelig IP telefoni til Thailand, og til Norge.

Tjenesten vil da bestå av at man kan kjøpe en router, som man kobler en analog telefon til. Enten med kabel, eller en trådløs telefon, og dermed kan ringe til fast- og mobilnummere i Norge og Thailand til veldig gode priser.

Jeg er klar over at det finnes løsninger som Skype, messenger, etc. Bruker mye av det selv, men jeg syntes også det hadde vært enkelt å ha en telefon stående, som alltid er koblet til nett, og andre kan ringe meg på.

Tjenesten vil også tilby GRATIS ringing mellom abonnentene. Dette vil være uten fast månedlig avgift, men at man fyller opp med tellerskritt, som det skulle passe. Altså ingen faste utgifter etter kjøp av utstyr.

Hvis man ønsker å bruke utstyret i Norge, og vil ringe til Thailand, vil det være til garantert beste pris. Vi snakker om noen øre pr. minutt.
Med dette innlegget ønsker jeg å høre om det er interessant med ett slikt tilbud.

Vennligst ikke kommenter med hvilke andre tjenester som er mulig å bruke, det er ikke så interesant 🙂

Jeg ønsker tilbakemeldinger!


Tom Stenshavn 11:37pm Feb 4
Dette systemet solgte jeg i Thailand mellom 2005 og 2008. Etter dette tok alle de andre gratis tjenestene over og markedet raste. Nå er det kun gratis tjenester som gjelder da alle er på nett over alt. Alle ringer derfor gratis.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments