Nok en dag er snart over. Nå har jeg sittet her o…


12:00am Jan 1
Nok en dag er snart over. Nå har jeg sittet her og koset meg sammen en med ny venn, Torgeir i fra Mosjøen. Litt middag og noen få øl. Kjempetrivelig bekjentskap. Fruen var selvsagt også kjekk og trivelig. Ellers (som følge av en kommentar tidligere her på siden, som nå er slettet), hvis det er noen som vil spørre meg om helt personlige ting, vedrørende MIN PRIVATE person, så er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg PERSONLIG. Å legge ut drit og regelrett LØGN på en offentlig side, om uansett person, er overhode ikke akseptabelt, og det er rent lavmål! Jeg håper administrator følger med, og utestenger slike, lite intelligente ting. Slik bør vi ikke ha det i Korat. Vi er en liten gjeng, som trives sammen, og slik vil vi fortsatt ha det, nemlig trivelig! Da er denne saken avsluttet fra min side.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments