Tør du dra på ferie til Thailand uten reiseforsi…


Thailands Tidende 10:10am Dec 2
Tør du dra på ferie til Thailand uten reiseforsikring?

Brit Jensen 10:23am Dec 2
Bare det å ikke ha reiseforsikring er vel idiotisk, for å reise så langt uten det . Er tull..Det er langt fra dyrt å ha den, betaler mnd beløp på alt. Å en slik forsikring gjelder også her hjemme om ulykken skulle være ute.. Så dette skulle vært en selvfølge at folk hadde…

Rune Sumstad 3:10pm Dec 2
Ikke bare nordmenn som er uforsiktige med forsikring.
Alle verdensdeler og land har mennesker som av en eller annen grunn ikke har forsikring eller nok penger. Uansvarlig og så får de eller familie store kostnader når noe skjer.

Peppa Bachmann 3:55pm Dec 2
Galskap..reiseforsikring koster en tusenlapp i året…som sikkert kan deles opp i månedsbeløp.. burde ha råd til det, har de råd å reise så langt ?

Odd Ivar Wold 8:01pm Dec 2
All honnør til Erlid!

Tove Skjølseth 12:02pm Dec 3
All ære til Erlid?fint at noen bryr seg?

Gerd Johansen 11:07am Dec 2
Hvor idiotisk kan man bli. Bare håpe ingen ting skjer. ?

Per Helge Bø 11:06am Dec 2
Lå et døgn på Bangkok Hospital i Hua-Hin for et par år siden. Når jeg så regningen på vel 8000,- Norske jeg kvitterte ut for at de skulle sende mitt forsikringselskap, ja da blir det aldri en tur utenlands uten forsikring for min del.

Gunnar Hjelset 2:29pm Dec 2
Reiser man med Norwegian og betaler billetten med Norwegian-visa kort ( eller et annet kreditt-kort ) , er man automatisk reiseforsikret i 90 dager , dersom man starter og slutter reisen i Norge , verre er det ikke !

Are Opedal 7:33am Dec 3
Reiseforsikring utover de 7 første ukene som årsforsikringen dekker koster ca 500 Nkr pr uke, minste pensjonister og uføre som 2015 fikk avskåret sin trygdeytelse har gjerne ikke sett seg råd til forsikring.
Pensjonister I Thailand betaler 15 pst kildeskatt, noe som pålegges av Norske myndigheter, frivillig trygdeavgift til Norge men det er kun innen EØS landene borgerne får lege hjelp uten reiseforsikring.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments