Noen som har kjøpt seg briller i Thailand.? Har m…


Hans Martin Ødegård 2:29am Jan 3
Noen som har kjøpt seg briller i Thailand.? Har med synstest fra Norge , men har utsatt kjøp , siden prisen i Norge blir ca 5000 . Er proggresive jeg vil ha. Kan det være mye å spare , og kvalitet.?

Petter Olaussen 2:36am Jan 3
Kjøpte briller her men det var dårlig kvalitet og prisen var nesten 20.000. Tror jeg blei kraftig lurt. Måtte kjøpe nye i Norge

Jack Nordskog 2:41am Jan 3
Jeg har kjøpt briller der nede 4 ganger + løse glass har sjekka de her etterpå å kvaliteten har vært bra

Jack Nordskog 2:44am Jan 3
http://www.beautifuloptic.co.th/html/php/index.php

Jack Nordskog 2:44am Jan 3
Alltid brukt denne kjeden. De er store i thailand

Asbjoern Kvernroed 3:40am Jan 3
Kjøpte meg nye briller nylig i en av de større kjedene i Mukdahan district. Betalte 7500 B med synstest og Ray Ban innfatning . Grei nok kvalitet.

Steinar Amundsen 3:47am Jan 3
jeg kjøpte progresive i phuket,betalte 7000,-thb.veldig fornøyd.med synstest.sist jeg kjøpte i hønefoss hos hønefoss optiske betalte jeg 8500,-kr.

Dan Magnus Keim 3:52am Jan 3
Kjøpte for 6000 med synstest, måtte kjøpe nye i Norge

Jack Nordskog 3:53am Jan 3
mellom 4–7000 bath jeg har betalt for mine jeg å ca 2400 bath for bare glass

Bjørn Arne Pedersen 4:13am Jan 3
Har kjøpt briller i beautifuloptic & meget fornøgd. 10350 baht med de beste glassa og med automatisk solbriller i. Synstest kosta absolutt ingenting

Olav Aakernes Smith 4:15am Jan 3
Kvalitetsglass, f.eks Essilor, er dyrt i Thailand. Kvalitet er gjerne billigere i Norge. Synstest er best i Norge, men det kommer an paa hva en trenger.

Terje Haugen 4:16am Jan 3
Kjøpt briller i Thailand flere ganger bra kvalitet . Når det gjelder pris er det noe billigere. Men skal en ha kvalitets glass så koster det i Thailand også . Penger å spare er det..

Turid Nicolaysen 4:34am Jan 3
Jeg og mine venner har ikke vært fornøyd. Vanskelig å reklamere i Thailand. Ser at noen er fornøyd, så det er ikke lett å gi råd. Jeg synes det er best i Norge. Lykke til!!!

Bjørn Kjelstadli 4:40am Jan 3
Alderen har innhentet meg også 😉 Så jeg gjorde det motsatt, tok en synstest på hospital her i Bangkok og bestilte lesebriller på nett i Noreg 😀

https://www.lensway.no/

Er du med i Norwegian sitt reward program så vanker det en god del i bonus også.


Kåre Sten 4:56am Jan 3
Sikkert flere bra optikere i Thailand med god kvalitet og lavere priser enn her hjemme.
Men uansett hva du gjør, IKKE bruk Top Charoen ! Det er ren svindel fra først til sist. Null garanti og elendig kundebehandling når det er noe galt med brillene du har kjøpt!

Roger Willy Yrvum 5:42am Jan 3
Kona er Thai. Kjøpte briller her i Hua Hin hos en kjent optikker. Kom til optikker i Norge med synsproblemer og brillene var totalt feil dimersjonert i både styrke og ikke justert for skjev hornhinne. Billig brille,men dyrt ekspriment.

Einar Odin Grongstad 6:06am Jan 3
Betalte 36000 b for for progressive topp kvalitet og topp service, man får kvalitet etter prisen, samme brillene hjemme i Norge 17000 kr

Knut Østebø 7:01am Jan 3
Kjempefornøyd med brillene fra Thailand. Har kjøpt progressive tre ganger og de har vært heilt topp.

Roger Willy Yrvum 7:20am Jan 3
Ble lei av å kjøpe dyre briller. Tok en restore opperasjon for 11 år siden. Den kostet 40 000 kr. Nå er det inntjent og er brillefri.

Bjørn Olav Andresen 9:08am Jan 3
Min kone kjøpte briller i Thailand for to år siden da vi kom hjem sjekket vi prisen den var noe lavere i Norge.Sjakk prisen før du drar.

Hans Martin Ødegård 10:24am Jan 3
Takk for svar gutter…:-D

Ottar Bang 11:45am Jan 3
Min kone har kjøpt i Thailand 3 ganger hun er fornøyd. Nå har tiden oxo innhentet meg også. Kjøpte på Specsavers her hjemme valgte fra øverste hylle. Vesentlig billigere enn i Thailand, og med en mye mer og ikke minst grundigere synstest enn i Thailand. Vi vil ikke kjøpe i Thailand flere ganger.

Johnny Dahl 12:51pm Jan 3
Hold deg unna Top Charoen ( usikker på stavelsen) De er overalt, men svindler folk. Vet om folk som trodde de hadde kjøpt " orginale" Rayban, men det var kopi. Kjøpte selv briller der engang, og betalte 16.000 Baht. Fikk en optiker i Norge til og vurdere de, og han sa det var Kina kopi og var maks verd en norsk tusenlapp ( 5000 Baht)

Hans Martin Ødegård 12:53pm Jan 3
Ok. Men har med kona , så hun kjenner nok lusa på ganga.. Har med synstest fra Norge , og om de ikke tolker den , styrer jeg unna..

Tor Gunnar Myhre 1:04pm Jan 3
Billigere ja….men jeg opplevde som andre at styrke ble riktig men justering pga skjev hornhinne ble totalt feil! Virket som optikeren hadde meget bra utstyr….men!

Tore Sandvik 2:12pm Jan 3
Kjøper bare i thai og er kjempenøyd med det.progresive med fargeskiftende glass til rundt 10-14000.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments