Noen som har erfaring med Schengen visa utover 3 m…


Dag Stian Granvold 7:50am Apr 5
Noen som har erfaring med Schengen visa utover 3 mnd,fruen ser på visa forumet i thai at det er nå muligt og vere hos ektemannen lengere en 3 mnd,hun viser meg bilde av en jente som har Schengen visa som er gjeldene et år med Multi re entery,altså kun vere her på besøk.

Morten Strande 8:11am Apr 5
Du kan søke om det visumet du skriver om , men det er fortsatt ikke lov til å være i schengen i mere en 90 dager av en 180 dagers periode. så du kan på dette visumet med Multientry være i schengen i totalt 180 dager i løpet av ett år, men du kan reise til england og tyrkia og komme tilbake til schengen uten problemer. var det ikke du som møtte en mann og ei thai dame, som kom ut av svarte skauen, når dere kjørte motorsykkel. Hun hadde et slikt visum. fordelen med dette visumet er at en reiser ut og inn av norge ett år når en vil uten og søke om nytt visu. Bare en overholder; max inne i schengen 90 dager, av en 180 dagers periode.

Rolf Jorgensen 8:11am Apr 5
Det går med multi entry ved spesielle anledninger, men hun kan ikke overstige 90 dager i en 180 dagers periode.

Dag Stian Granvold 8:22am Apr 5
jo husket han,hun haddde først ordinert 3 mnd,fikk så 1 år,og sist så fikk hun 3 år var det jeg ble fortalt,har sett inne på udi portalen men ser ikke vor jeg kan finne det,men så er jeg ikke så rask i pc verden.

Rolf Jorgensen 8:24am Apr 5
Da spiller det nok endel andre faktorer inn.

Dag Stian Granvold 8:29am Apr 5
er bare litt nysjerig om disse reglene da det blir flytting tilbake til thai til høsten,fruen må da avbryte et ganske så nytt 1 års kort i norge etter fammilie invandringen ble godkjent,er vel maill til udi som må gjøres da så det ikke blir noe tull med fremtidige søknader om ferie visa,er litt usikker på hvordan dette skal avbrytes

Rolf Jorgensen 8:30am Apr 5
Vil tippe på at du kun får det rette svaret hos UDI 😉

Dag Stian Granvold 8:31am Apr 5
hehe ja

Roar Husby 9:11am Apr 5
Du får ikke innvilget på hennes første tur. De vil se om returen og oppholdet går bra.

Jan Atle Riise 10:06am Apr 5
Min eks svigermor fikk lov å være i Norge 9 mnd. Trengte ikke å være ute av lande i de 9 mnd. Hun har da barnebarn og selvfølgelig datter her i Norge. Har vært her x antal ganger før på 90 dagers visum og oxo en gang etterpå på 90 dagers visum. Så de skal være fullt mulig.

Rolf Jorgensen 10:26am Apr 5
Det er andre regler med svigermor
..

Reidar Evanger 1:19pm Apr 6
du blir aldri kvitt svigers hehehehheeh

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments