Nåken seie alt tar så lang tid, må bere fortell…


Lawrence Riley 3:48pm Dec 13
Nåken seie alt tar så lang tid, må bere fortelle om kor fantastisk snart alt har gått for meg. Min kone reiste til Bangkok i september med søknad om 7 dagers visum og søknad for opphold. 1 mnd senere så er hun i Norge. 2 uker senere så er oppholdskort og tuberkolesen ferdig. 23 september leverte ho papirene på ambassaden. Nå har ho fått oppholdskort, person nr i Norge og norsk kurs begynner 3 januar. Ikkje nok med det, nå er vi begge i Thailand for å hente datteren hennes på 6 år som også har fått visum og opphold i Norge. Vi kommer hjem før jul og datteren luren voldsomt på hvem denne nissen eg snakker om er. Men fa min kone leverte papirene på ambasaden i Bangkok så har både ho og dattero fått visum og oppholdstillatelse på bare 2 1/2 måned. Får å sei da sånn så e eg meget overrasket og ikkje minst veldig glad.

Ole Kristoffersen 4:01pm Dec 13
Så flott, gratulerer

Lawrence Riley 4:14pm Dec 13
Og i tillegg så e eg Amerikansk statsborger og må ha oppholdstillatelse sjøl. Mangen som sa eg trengte ikkje prøve å få for min kone og datter

Hans Ingvald Sørstrønen 5:03pm Dec 13
Alt ordner seg for snille gutter mr Lawrens

Hans-Petter Kristiansen 12:20am Dec 14
Hadde samme opplevelse selv, alt gikk stygg fort unna. Dvisa tok 1 uke, oppholdstillatelsen 2 uker 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments