Nå har jeg vært ute av Thailand i 4 måneder og …


12:00am Jan 1
Nå har jeg vært ute av Thailand i 4 måneder og jeg må ærlig innrømme at jeg savner all "galskapen" i Thailand, her på Filippinene er det jo direkte kjedelig i forhold til Thailand, jeg må til og med følge vikeplikt reglene og folk smiler og vinker til deg om du tuter på dem, ingen følger etter deg med ett balltre. Her slipper jeg å tenke meg om i 5 minutter før jeg ordlegger meg så ingen mister ansikt, jeg kan faktisk klage uten at de mister ansikt og går fullstendig berserk og det er jo litt kjedelig i lengden, her om dagen skulle jeg få montert en ny rompespyler og tro det eller ei de stilte ikke med treborr og spiker, de skjønte hvordan de skulle montere det uten at flisene sprutet utover og det ble svære høl i veggen, det er liksom ikke så mye spenning her som i Thailand, det er mer forutsigbart enn Thailand der du ikke vet hva som skjer rundt neste sving, jeg slipper å lime fast støpsler og ladere for ingen flyr å drar dem ut, her trenger jeg kun å si ting en gang og de skjønner det, det blir litt for "normalt" for meg, det blir kjedelig i lengden og lite spennende, nei jeg savner Thailand og "galskapen" der, det å kunne våkne om morran å lure på hva som kommer til å skje i dag følelsen er borte. Det å liste seg rundt på nåler og hoppe av dem i ny og ne for å se hva som skjer er i grunnen ganske festlig, erte på seg noen Thaier savner jeg, det skjer så mye rart da. Her så har de humor og ironi, de ler med deg isteden for å furte å gi deg den vanlige "silent treatment" som kan vare i dager, eller kniven som kommer. Ellers så har jeg noen farlang naboer her som har funnet seg de "rette" damene og der er det dagelig krig, Bar damer med traumer er det ikke noe forskjell på her og i Thailand, det er alltid like underholdene 🙂 og så klart de presenterer seg som "lærere" med "Butterfly" tatoveringer 😉

Men det jeg merkelig nok savner mest er Thaimaten som jeg nesten aldri spiste, og ekte brød er det umulig å få tak i her, men det var jo ikke mulig å få tak i brød i Thailand før i tiden så det overlever jeg, men de har mye god pizza, burgere og kylling her så jeg har ikke gått ned så mye på disse månadene.

Det flyter riktig nok mye søppel rundt her, men det er ikke i nærheten av det man ser i Thailand, de er på en måte mye mer renslige enn i Thailand, de flytter faktisk vifta istedenfor å vaske rundt den, de feier ikke ting under teppet og de vasker i kroker og knirker, de fjerner også spindelvev så det er vanskelig og kjedelig da jeg ikke klarer å finne noe å klage på, jeg blir liksom gående rundt å lete opp ting for ha noe klage på, men det er ikke lett å finne noe 😉 Så der er Thailand uslålig, der er det noe å klage på hele tiden og aldri kjedelig hehe 😀

Den beste tiden jeg hadde i Thailand var vel når vi bygget hus, eller gjorde bygge arbeider, det var da jeg mistet håret og fikk gråstenk i luggen, det er da man virkelig kan spille hele følelses registeret vi mennesker har og opplevelser man bare kan drømme om i feks Norge, det å våkne opp om morgenen og inspisere byggeplassen er en fryd, hva skjer i dag hehe 😀

Så i dag skal jeg feire min Femti tredje bursdag og hele 30 av de årene har jeg bodd i Thailand og det skal feires med Thai mat som jeg har fått tak i her, det blir krabbe i karri saus og biff i østersaus med ekte Thai jasmin ris. 😀

Min konklusjon er nokatjeg aldri kommer til å klare meg andre steder enn i Thailand så jeg kommer snart tilbake etter at jeg får satt en del ting på plass 🙂 Ting har begynt å ordne seg nå så vi sees nok snart igjen i "Smilets" Land.

Ha en fin dag 🙂


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x