Moteoppvisning i Pattaya

Moteoppvisningen dette året (2016) hadde som temaet “sexy beach” og ble holdt over tre dager fra 17-19. juni. Selv var jeg der kun siste dagen, 19. juni, så alle bildene her er fra den dagen. Dagens første oppvisning foregikk på Royal Garden Plaza og varte en liten time. Modellene gikk bort og tilbake, én etter én, til repetitiv musikk. En time pause, så var det neste og årets siste oppvisning som stod på programmet. Dette skulle foregå på CentralFestival en time etter . Jeg hadde dermed god tid til å gå og likevel komme i god. Etter noen minutter overtid ble det gjennom mikrofonen informert om at de snart ville gå i gang med oppvisningen. Og etter en god stund til, ble det samme informert en gang til. Slik fortsatte det, og vel en time forsinket, gikk showet så endelig i gang.

Litt bemerkelsesverdig var at det tilsynelatende kun var hvite modeller, antakelig fra Øst-Europa. Ingen thaimodeller. En nederlandsk pensjonert homofil jeg kom i snakk med, sa han selv hadde jobbet i bransjen og hadde vært på denne moteoppvisningen flere år på rad. Han reagerte også på at det kun var europeiske modeller, og mente ellers at årets oppvisning var det dårligste året han hadde vært på.
Pattaya International Fashion Week Autumn-Winter 2016 ble holdt både på Royal Garden Plaza og på CentralFestival. Oppvisningene ble holdt på forskjellige klokkeslett på disse to stedene slik at man ikke trengte å gå glipp av noe.

Showet ble organisert av Association of Modeling Industry and Agencies of Thailand, TAT (Tourism Authority of Thailand) og Pattaya City Hall. På årets arrangement opptredde over 100 internasjonale modeller og 30 internasjonale merkenavn. Arrangementet har blitt holdt årlig siden 2010.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments