Marcus Rooftopbar

Norske Marcus rooftopbar ligger på toppen av hotellet New Nordic Marcus i Pratamnak, Pattaya. Med en beliggenhet i så lavt som 6. etasje, er dette en av de laveste rooftopbarene i Pattaya-område. Folk med høydeskrekk har altså ikke så mye å frykte.

Man har ikke den store følelsen av at man sitter på et tak, ettersom det er tak over halvparten av barområdet. Det er ingen spesiell god utsikt fra denne utsiktsbaren, da gjerdet sperrer for utsikten når man sitter. Gjerdet er dessuten ganske bredt, så om man vil se nedover veien, må man stå og bøye seg godt over. Ellers er baren koselig og fint dekorert med malerier på veggene og et lite basseng å kjøle seg ned i. Bedre utsikt med finner man på søsterbaren Kristine Rooftopbar, som ligger bare et par steinkast ifra.

Marcus Rooftopbar

Slået op af Kong DaniFredag den 12. maj 2017

Når det kom til bestilling av drikke, var mye av det vi spurte etter av juicer, shaker og iskafféer ikke tilgjengelig, selv om det var oppført i menyen. Vi endte opp med å bestille en tranebærjuice til 50 og en mocha cappucino til 80 baht. Tranebærjuicen var ikke noe å skryte over, den smakte mer saft enn fruktjuice. Iskafféen var grei nok, men ikke noe bedre enn den man kjøper på gaten til 20 baht.


(annonser2)

Utsiktsbarer i Pattaya

Byen for utsiktsbarer, spesielt rooftop-barer, er uten tvil Bangkok. Men det finnes faktisk en del i Pattaya også. Her er en noen av de. Flere blir lagt til her etterhvert.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x