Kristine Rooftopbar

Norske Kristine Rooftopbar er en av de lavere rooftop-barene i Pattaya. Denne finner man i syvende og øverste etasje på hotellet New Nordic Kristine, Pratamnak soi 4. Med utsikt både mot havet og en sniktitteutsikt ned til nabohotellets terasser, vinner denne utsiktsbaren over broderbaren Marcus med glans. Mellom Kristine og sjøen er det noen hundre meter med øde skog, men det er nok dessverre bare snakk om tid før det kommer en ny høyblokk og sperrer utsikten.

Kristine Rooftopbar

Slået op af Kong DaniFredag den 12. maj 2017

I likhet med Marcus, finnes det også her et lite basseng i tillegg til baren og sitteplasser for gjestene. Menyen var omtrent identisk med med Marcus sin meny, og det samme var sortimentet i baren, for halvparten av juicene og shakene på menyen hadde de ikke. Vi fikk ikke de første par ønskene våre, så endte opp med en sitronshake og en ananas-shake til 60 baht per glass. Disse var helt ok, hverken mer eller mindre. Man trenger ikke være gjest på hotellet for å ta en drink i baren.


(annonser2)

Utsiktsbarer i Pattaya

Byen for utsiktsbarer, spesielt rooftop-barer, er uten tvil Bangkok. Men det finnes faktisk en del i Pattaya også. Her er en noen av de. Flere blir lagt til her etterhvert.

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments