Koh Samui. Jeg reiser med kjæresten ned i april …


Thomas Hellum Novum 6:52pm Jan 22
Koh Samui.

Jeg reiser med kjæresten ned i april via Bangkok. Noen som har tips på hvor vi bør bo og oppleve?
Jeg tenker også og dra innom KOH tao og hua Hin.
Trenger tips på en rute slik at vi ender opp i Bangkok for litt shopping. Tre uker er reisen og vi vil bo Max tre- fire steder. Er hua Hin en lang reise?


Kjersti Låtun 6:59pm Jan 22
Jeg har vært på koh tao. Fantastisk. Men koh samoi er ikke gøy…dropp det.

Jerry Hansen 7:03pm Jan 22
Vet ikke hvor Koh tao er, men Hua Hin digger jeg.. Kanskje du vil ta deg en tur til Cha am også? Ikke langt fra Hua hin, men visstnok en ålreit plass med mange rolige nordmenn.. 🙂

Therese Sivertsen 7:05pm Jan 22
var 3 uker i koh samui, kjempekoselig plass 🙂

Tom Roger Berg 7:08pm Jan 22
Jeg trives kjempegodt på Samui, men folk har forskjellige preferanser- Jeg liker ikke Bangkok, men vil gjerne ha det stille og rolig 🙂

Harald Støfringshaug 7:10pm Jan 22
Var der i fjor, meg og min samboer likte koh samui(litt mer by følelse i sentrum) og anbefaler det. 3 dager holder nok. Vi likte godt phangan og. Samme med koh tao.

Jerry Hansen 7:11pm Jan 22
Jeg liker bygda, med kort vei til nærmeste by 🙂 Eneste øya jeg har vært på er Kho samet, likte meg der får noen få dager. Har nå hørt rykter om at øya har blitt helt forsøpla, og at det kryr med kinesere der..Skal nedover til høsten og vurderer hva slags øy jeg skal på da. Er ikke av den typen som ønsker en øy full av festing og massevis av et par folkeslag 🙂

Stian Giordano Dahler 7:13pm Jan 22
Cha Am – Hua Hin – Chumpon – Ta ferga fra Chumpon til Koh Tao eller Koh Phanang nyt øy livet så kan dere evnt ta båten videre til suran thani og bevege dere nedover mot Ao Nang føre flytur fra Phuket til Bangkok og shopping. Stedene ligger delvis i rekkefølge og reise rute.

Kjersti Låtun 7:13pm Jan 22
På koh samoi kjente jeg igjen på det jeg ikke ville , nemlig en sydentur. Turister…bråk og spetakkel..fest og fyll. Ikke autentisk nok for meg. Jeg ville oppleve noe annet og reiste først til krabi…koh pipi…deretter khaolak..videre to dager i khao sak..(det var det beste) så til koh samoi..ikke gøy ..videre til koh phanag..koh tao og så tilbake til flyplasse på koh samoi. Den er verd en tur. Beklager skrivefeil. Derfor har jeg sammenligningsgrunnlaget.

Kjersti Låtun 7:14pm Jan 22
Kao sok mener jeg…den store innsjøen.

Stian Giordano Dahler 7:14pm Jan 22
Er ikke lange reisen fra BKK til Cha Am og Hua Hin asså med minivan eller taxi og overkommelig priser.

Tom Roger Berg 7:14pm Jan 22
Høres ut som de fleste av dere har vært på Chaweng Beach når dere har besøkt Samui, jeg har vært på Chaweng en gang – ikke noe mer …

Kjersti Låtun 7:15pm Jan 22
Vi dro litt rundt..men du har rett..den stranda skal aldri se meg mer.

Jerry Hansen 7:15pm Jan 22
Jeg har hørt om en øy som heter noe som Railey el.. Visst ikke innlagt strøm og fasjonable turistmagnater…

Kjersti Låtun 7:16pm Jan 22
Railay beach…der har jeg vært mye.

Kjersti Låtun 7:16pm Jan 22
Kanskje ikke det du mener.

Kjersti Låtun 7:18pm Jan 22
Det er ingen øy det er en strand som man kun kan ta båt til…det er et eventyr.

Thomas Hellum Novum 7:19pm Jan 22
Takker for alle svar 🙂 Bare å komme med fler tips folkens. Hvor er det bra og bo på Koh samui da? Og hvilken strand er best? Vi har ingen plan for turen mot Bangkok. Vi har kun fly til KOH samui

Jerry Hansen 7:20pm Jan 22
Okey 🙂 Hvor finner jeg stranden?

Roy Johansen 7:20pm Jan 22
et annet spørsmål. jeg har nylig skaffet meg thaidame. hun bor i thailand nå. og om jeg skulla ha reist nedover alene. hvor mye vil det koste tur retur med fly og hotel i tilegg lompenger. ? 3 uker. jeg har aldri i hele mitt liv reist alene og aldri vært i thailand og aldri hatt thaidame. vi vil gifte oss men jeg har ikke peiling på hvordan man gjør noe av dette. har prøvd å finne noe på udi men finner ikke nå utav thai regler. hun er i fattig miljøet. så hun har ikke nå mye penger. jeg har trygd og det fann jeg på udi at min trygd er godkjent. jeg spør fordi jeg ikke har peiling og trenger hjelp og råd fra folk som kan dette. og et annet spørsmål. hun sa til meg at hun ikke kunne komme til norge enda fordi hennes kusine hadde problemer. kusinen bor i trondheim. og at kusinen har sakt til min dame at vi ikke kunne gifte oss i norge fordi at hun har vært på besøk til sin søster og sin kusine. fordi hun kusinen sa til min dame st hun kusina har ei venninde fra thailand som kom på besøk og innen besøks perioden så giftet hun seg. og hun fortalte da at politiet kom og hentet henne å sendte henne tilbake til thailand og fikk 5 år utsettelse for å komme tilbake til norge. så hun sa til meg at vi måtte gifte oss i thailand istede…. har dere der ute noe svar? jeg står bom fast og skjønner ikke noe. når alle dere andre bare får de hit eller drar ned dit å henter damene å kommer til norge og blir gift å får iorden pappirer uten problemer. og jeg står allerede fast. hjelp meg please ??? takker på forhånd til de som hjelper meg med svar ?????

Tom Roger Berg 7:22pm Jan 22
Det er viktig å ta til seg at dette er i en tid da det er litt ustabilt vær – jeg drar alltid i juni og desember og har gode erfaringer med Thailand også på sommeren (selv om det er regntid).

Jerry Hansen 7:26pm Jan 22
Tror jeg vet mye av det du lurer på, det jeg ikke vet kan jeg finne ut av…. Men… Vær forsiktig ang planene deres, finnes mange lure jenter i Thailand.. Ta deg en tur nedover, bli kjent med jenta før du tenker videre, er mitt råd 🙂 Pris ang billett.. F.eks bruk Finn.no, prisene varierer veldig iht når på året du drar+ enkelte selskap har kampanjer ++++++ Ikke forhast deg ang giftemål, flesteparten av oss gutta som er gift thai, har blitt lurt før.. 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments