Jeg får mange spørsmål om Nordisk tv fra venner…


Asbjørn Rasch 5:37am Feb 18
Jeg får mange spørsmål om Nordisk tv fra venner og kjente, jeg har selv testet litt forskjellig med blandet resultat, men jeg har funnet denne som jeg syntes virker bra. Når det er sakt, er det sikkert andre som også er bra, men jeg har landet på denne. De har forskjellige pakker med både Norske, Svenske, Danske, Engelske osv. Tv kanaler via internett. De støtter det meste av utstyr, nettbrett, Pc, Tv bokser, MAG, Kondi osv.
Ingen binding. Det koster fra 15 euro pr. mnd. (Nordiske kanaler)
Bruker denne selv, jeg ble overrasket over hvor bra det virker. Du trenger ingen VPN eller Proxy i tillegg, kun en stabil god Internettlinje.

Per Dullum 5:58am Feb 18
Jeg har brukt denne et antall år, og den fungerer prikkfritt. 30 Norske / Svenske / Danske kanaler og 30 Norske Radiokanaler. En del rimeligere enn NTV også ser jeg, 250 Euro / år. Veldig fornøyd jeg. http://www.world-tvpro.com/

Reidar Evanger 7:29am Feb 18
mange kanaler du ikke får på web i fra norge

Jorgen Magne Larsen 8:38am Feb 18
Jeg bruker NTV – bare fantastisk. Har abbonert på den skandinaviske pakken til € 14.95 og den Engelske pakken til samme pris. I den pakken ligger de fleste nyhetskanaler, noe som jo er interesant i disse Trump tider, og ca 15 sportskanaler

Reidar Evanger 9:15am Feb 18
jeg bet 550 b for alle sky ch + masse andre ch + movies ink hbo

Asbjørn Rasch 9:30am Feb 18
Det ligger en gratis demokanal, (Euronews) for test, det kreves ingen kort for å teste denne, må kun registrere navn og epost. Kan være greit å se om intenettet er bra nok uten å måtte kjøpe noe.

Reidar Evanger 9:33am Feb 18
er youtube ch

Asbjørn Rasch 9:51am Feb 18
Dette var ikke ment som noe konkurranse, lag en egen tråd dersom det er andre produkter dere liker.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments