Jeg ser at det er en gruppe som heter Karon Beach …


Sigur Syvertsen 7:37am Mar 5
Jeg ser at det er en gruppe som heter Karon Beach Venner, og er en lukket gruppe. Hvem har opprettet den og har ansvaret der?

Rune Furuli 7:39am Mar 5
Du er jo medlem der selv..trykk deg inn på medlemmer og videre til admin så ser du hvem som er admin..

Sigur Syvertsen 7:55am Mar 5
Det er en lukket gruppe og ingen har informert meg eller invitert meg i denne gruppen. Jeg tolker det slik at noen mener denne siden ikke er bra nok, eller dekker et behov denne gruppen ikke klarer. Derfor legger jeg ned denne gruppen – eller Karon Beach Venner får ta den over og inn i sin gruppe. Jeg ser på tiltaket med å lage en lukket gruppe for Karon som smør på flesk – derfor gidder jeg ikke ha noe mer med denne gruppen å gjøre – stenger den, legger den ned, eller hva jeg får til. I alle tilfelle er jeg ute av denne gruppen, så får det skje med den som det vil. . Jeg er ikke interessert i å opprettholde den bare for å gjøre det – det interesserer meg ikke så mye. Og en gruppe med orddelingstull får holde

Rune Furuli 7:59am Mar 5
Jeg synes ikke du skal legge ned denne gruppa Sigur..vet ikke hvem som la deg til i den andre gruppa jeg men kan du ikke bare melde deg ut igjen der da??

Rune Furuli 8:00am Mar 5
Ved ikke hvilke agenda den andre gruppa har jeg men.Jeg melder meg ut derifra nå!!

Sigur Syvertsen 8:03am Mar 5
Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre – skal tenke på det – men tror jeg vet hva som kommer til å skje.

Rune Furuli 8:04am Mar 5
Ser ut som de har att et navneskifte i den andre gruppa nylig.De er vist glad i solsenger den gjengen der..

Anne Berit Toft Vikse 8:40am Mar 5
Jeg har ikke lest om den andre gruppen, men håper denne gruppen består. Vi reiser til Phuket en gang i året og er der ca 4 uker. Her får vi tips om aktiviter, steder å dra til, hva som skjer på Phuket og ikke minst ikke så mye hets mot øya generelt. Føler av og til at vi reiser til feil plass i Thailand når vi velger Phuket og liker oss der.???

Anne Bergane 9:57am Mar 5
Sigurd; Karon Beach venner er den samme som het "Vi som vil ha tilbake solsenger på Kaaron Beach". Siden senger og parasoller er kommet tilbake nå er det noen som har omdøpt siden. Sikkert for å opprettholde kontakten med dem som bruker og kommer igjen til Karon.

Sigur Syvertsen 12:10am Mar 6
Vil bare opplyse at jeg kommer til å stenge min Phuketgruppe. Gidder ikke å konkurrere med andre om Phuket. Dessuten er jeg lei av alt gnålet om strandsenger og parasoller. Er heller ikke så aktiv i å skrive om Phuket siden jeg ikke bor der selv lenger – så får andre med større Phuket-energi ta over stafettpinnen.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x