Jeg hoppet ikke stolen da jeg leste dette, det bek…


Eirik Johannesen 2:30am Jun 10
Jeg hoppet ikke stolen da jeg leste dette, det bekreftet bare mine mistanker 😉

Jukka Kellman 2:59am Jun 10
While a score of seven is considered the best for visitors, Finland is ranked No 1 with a score of 6.7,

Johnny Dahl 3:53am Jun 10
Er konflikten i sør som gir denne heller dårlige plasseringen. Men ingen tvil om at andre faktorer, som også spiller inn, at det ikke føles like trygt ( som før ?)

Stein Skoga 3:55am Jun 10
Slike rapporter forteller ofte hvem som betaler for de også.

Torkell Björgvinsson 5:16am Jun 10
Må di meg uenig..føle meg mere trygg hær enn i Brasil og andre ferie mål

Svein Arne Grønnevik 5:38am Jun 10
Følte meg mer trygg i Phnom Phen og Bangkok en sen lørdagskveld enn i Bergen.

Kjell Leidulf Sæther 5:59am Jun 10
Thailand er værken værre eller bedre en noe annet sted. Ønsker en å leke med livet er ikke Thailand stede å gjøre det. Dem er villig til å gjøre alt for å ikke miste ansikt. Jeg elsker at dem setter seg selv høyt. Kanskje vi skulle starte med det også ???

Rune Gangvik 6:32am Jun 10
Kjell Leidulf Sæther jeg skjønner ikke helt hva du mener, har bodd både i Pattaya og jungelen. Hvor jeg har opplevd hvor lite ett menneske er verdt, hvordan kriminalitet dessverre gjennomsyre samfunnet, alt fra små tyveri til korrupsjon på høyt nivå. Nå du sier at Thailand verken er bedre eller verre enn andre steder, bør du gi en saklig begrunnelse. Jeg elsker Thailand og skal tilbake, men jeg er ikke naiv, selv om jeg elsker Thailand. Sammen gjelder trafikken Thailand er regnet som ett av de farligst land å ferdes i trafikken, så jeg syns personlige at den holdningen med at det er likt over alt blir litt for enkelt, men dette er jo min personlige meninger og hva vet jeg ?

Stein Skoga 6:39am Jun 10
Man er ansvarlig for egen sikkerhet uansett hvilket land man befinner seg i. Terror rammer blindt.

Aage Skålevik 6:46am Jun 10
Föler meg tryggere i Bangkok/ Thailand enn det jeg gjör på Philipinene/Manila og ute på öyene der. Men Thailand er ikke like bra som det var for 30.år siden.
Trafikkdödeligheten og kriminaliteten drar nok i negativ retning. Mafia og org. krim samt korrupsjon ödelegger samfunnet.
Men dog liker meg, men en må ta sine forholdsregler ? god helg.

Siv Sola Sloreng 6:52am Jun 10
Her tenker jeg at jeg har vært i Thailand 13 ganger og alltid følt meg trygg ? Men jeg er aldri full og raver rundt, bruker hodet er også lov ? Jeg har også vært i Venezuela og etter ei uke så ville jeg hjem ? Var livredd der, så etter dette blir det Thailand for det var ikke kult i heletatt. Så de kan si hva de vil, jeg føler meg trygg der nede ???

Bjørn Brøchner 6:54am Jun 10
Merkelig at hver gang det skrives noe negativt om Thailand så er det de samme personene som sier hva var det jeg sa,hmm ALLDRIG følt meg utrygg hverken i Bangkok eller andre steder i Thailand.

Jack Norman 7:07am Jun 10
Safety first

Terje Long Noatt Leknes 7:18am Jun 10
Etter 20 år i Thailand veit jeg at jeg og min familie er mye tryggere her en det vi var i Norge.De som føler seg utrygge eller havner i problemer i Thailand skaper det stort sett sjøl.??

Harald Iversen 7:42am Jun 10
nei, å hoppe i stolen er nok utryggt ?

Eirik Johannesen 7:52am Jun 10
Ta på skylapper og bommuls dotter i ørene så er Thailand kjempe trygt 😀

Eirik Johannesen 7:54am Jun 10
Jeg stoler mer på denne undersøkelsen og egne erfaring enn Paradis turister i lykkerus med paraplydrinkene i en eller annen luksus resort 😉

Kurt Solbakken 7:54am Jun 10
Jeg har aldri vært på noen turistplasser der nede, men må si at jeg kjenner meg relativt trygg ute på bygda.

Eirik Johannesen 7:58am Jun 10
Dette har egentlig ikke så mye med hvor trygg man føler seg ,, men hvor trygg man egentlig er, en liten moped ulykke kan snu livet ditt på hodet, si de feil ordene til feil Thai, lei en moped/vannskuter av feil person, gå inn i feil side gate i Klong Tong, feil kjæreste som sørger for at livet ditt blir snudd på hodet osv osv.

Bjørn Brøchner 8:02am Jun 10
Ja selvfølgelig vi vanlige vet ingenting ,men Eirik Johannesen vet som vanlig alt merkelig det der.

Anthoinetta Helena Nordseth 8:52am Jun 10
Holder vi oss til regler som vi har i Norge i Thailand så går det bra bra Men drikker vi for mye og det gjør noen som vi heler ikke gjør i norge så kan vi ødelegger for oss selv Enig med deg Siv

Pål Andre Sundby 9:04am Jun 10
mye korrupsjon,mindre begava system gir mye krim og vold. mang blir jo banka fra de er små.

Stein Skoga 9:30am Jun 10
Det er kulturforskjell og det må man forholde seg til på godt og vondt.

Aksel Olsen 9:46am Jun 10
Større sjanse for og få seg juling i Oslo en helg enn i bangkok 😉 trafikk tryggheten i norge er nokk bedre 😉

Hugo Rojas Roldan 10:09am Jun 10
Landet som dør de fleste nordmenn er Sverige

Stein Skoga 10:15am Jun 10
Man skal ha i minne at det kommer mennesker med veldig forskjellig bakgrunn også mafia hit til Thailand. Ikke alle rundt deg er like "snille" selv om de smiler. Det er ikke alltid lokalbefolkningen som er farligst.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x