Da var det bestemt her at det ikke blir Norwegian …


Atle Sjødin 1:29pm Oct 1
Da var det bestemt her at det ikke blir Norwegian som skal fly oss til Thailand neste år likevel. Blir som vanlig China eller Thai. Vil ikke stå med kofferten og få en sånn sms. Hadde planer om første flight med Norwegian, men har nå ombestemt oss og før Norwegian får orden på systemet sitt blir det slik……

Bjørn Brøchner 1:42pm Oct 1
Har aldri flydd Norwegian og kommer heller ikke til å gjøre det utenfor Norge, ihvertfall ikke til Thailand den saken er klar.

Jan Almås 1:44pm Oct 1
Shit happens kids og blekka VG får vann på mølla….Flyr flere ganger i året OSL – BKK også med Norwegian , skarp rute og ikke mye å klage på….Neste gang i tidlig i November med Norw. heller Thai , som er de eneste som flyr direkte og nonstop…

Bjørn E Bjørkevoll 1:46pm Oct 1
Snart må vel folk skjønne Norwegian er bare Dritt og alt som mange selskap har ekstra gratis koster extra hos dem, da blir det ikke billig heller. slutt å kjøpe billetter der. Norwegian er et lure selskap

Finn Raudskjegg Hallberg 1:51pm Oct 1
Flyd mange ganger med norwegian…..kun 1 forsinkelser…det var innlands…

Paul Fjørtoft 2:01pm Oct 1
Dette er en av årsakene til at jeg aldri bestiller noe med Kjosern?

Håkon Karlsen 2:05pm Oct 1
Dette er jo ikke noe nytt Norwegian,kunder driter Kjos og norwegian i. Det er vel uten tvil et av de største høkert selskap som finnes.

Jan Almås 2:21pm Oct 1
Flere ganger rankert som Europas beste low cost airline , i år som nummer 3 gjeldende verdens beste , så helt håpløst kan det ikke være…

Terje Morten Øksendal 2:26pm Oct 1
Enig med ts, Norwegian blir det ALDRI. Er det ikke det ene så er det det andre med det selskapet. Kjøpte neste sommers billetter hos Thai, blir greit å prøve korteste ruta.

Ronny Jakobsen 2:27pm Oct 1
Oslo – Bangkok i november.

Thai: ca 4100 på økonomi. Fri mat og drikke, god service men sitter tett.

Norwegian Premium.ca 4800. Fri mat of drikke, god service og sitter veldig behagelig. Får også tilgang til lounge samt fast track I sikkerhetskontrollen. Ja og 40 kg – håndbagasje. Enkelt valg!


John Olav Wåtland 2:36pm Oct 1
Var 8 timer forsinka med Thai engang jeg fra BKK på 90 tallet..
Lite avisoppslag og netthysteri kan jeg erindre..

Arne Rødsand 3:00pm Oct 1
Så hyggelig 🙂

Atle Sjødin 3:04pm Oct 1
Etter thai ble dyrt har vi reist med China i flere år og aldri hatt problemer av noe slag. Fruen var skeptisk første gang fordi hun mente flyet var fullt av kinesere, men det er det ikke. Nå er China førstevalg?

Aage Bjørge 3:06pm Oct 1
Norwegian er helt tipp topp. Aldri opplevd noe negativt. Anbefales på det sterkeste

Glenn Seljeseth 3:10pm Oct 1
Nå er jeg ikke jeg noe Norwegian fan, eller fan av noe annet flyselskap. Jeg synes det er merkelig at HVER gang Norwegian gjør noe "galt" er det hysteri. Når SAS gjør noe, kommer det som en fotnote, og når Qatar sto fast med ødelagt Dreamliner var det kun på osl.no man kunne lese om det. ? Man bør velge flyselskap av pris og tilbudsgrunn, men alt for mange velger på bakgrunn av tomme prinsipper ?

Frank Kristian Svendsen 3:17pm Oct 1
Reiste med Thaiairw. en januardag i 2014 , ble stående igjen på Gardermoen i 2 dager uten at de greide å få oss avgårde.Først på den 3 dagen kom vi oss avgårde og da med Lufthansa til Munchen først. Servicen og hjelpen vi fikk var lik null de dagene det sto på.Heldigvis så bodde vi ikke så langt unna, så vi kunne ta taxi frem og tilbake til flyplassen hver dag.Men et lite mareritt var det jo da vi reiste med en baby 🙁 . I det siste så har jeg droppet thai pga at flyene de bruker er jo rett å slett blitt umoderne ,dårlig plass og pris . Siste tur var med Norwegian, god plass og god service. Helt greit for meg å betale for det jeg forbruker.Er jo også en stor fordel at man uten problem får kjøpt enkel billetter til en gunstig pris også 🙂

Olav Laupsa 3:44pm Oct 1
Skadefryd er den einaste ekte sanne glede 🙂

Terje Wie 4:19pm Oct 1
Har nett hatt en Norgestur og reiste med Norwegian. Vil si turen var en av de beste eg har hatt,og eg har flydd med det meste til Thailand. Så eg er ikkje i tvil,det blir Norwegian på neste tur også.

Per Roger Pedersen 5:57pm Oct 1
Poenget er.. lavprisselskap i sin klasse er dem nok best. Men er et lavprisselskap. Du kan ikke forvente samme service som andre selskap.

Thomas Henden 11:49pm Oct 1
Problemet med Norwegian er ikke at de (som andre) kan være forsinket, eller hq andre uregelmessigheter men at de _kansellerer_ hele reisen til folk, når kabalen deres ikke går opp, så hele ferien blir spolert.

Lars Klok Nielsen 5:54am Oct 2
Høres fint ut, Atle Sjødin ? så blir der bedre plass til os der flyr Norwegian

Terje Furulund 10:10am Oct 2
Norwegian er møkk kjørte til Thailand m dem ifjor aldri mer Norwegian….

Terje Furulund 10:24am Oct 2
Fikk ikke servering på fly kun en råtten omlett som sikkert koster 5 øre….. Æsj…. Hadde jg ikke hatt m xtra visa kort hadde jg ikke fått en pils engang….. Måtte betale for alt eneste flyselskap som jg har flydd m som servering ikke er inkludert i pris???? Sjukt Thaiairways har jg kjørt m til og med Aeroflot russerne hadde bedre service da var jg seriøst grinete på turen ned assa…. Griske big nose kjos

Arne Rødsand 11:42am Oct 2
Jeg flyr (kjører) alltid med Norwegian, jeg har aldri verken sultet eller tørstet i hjæl på noen av turene. Jeg synes servicen er god nokk for meg, men det er mulig noen trenger meir oppmerksomhet enn det jeg trenger. Jeg synes de er topp. (y)

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x