Det skrives så mye om Norwegian, men nå har jeg …


Arne Iversen 2:54pm Oct 1
Det skrives så mye om Norwegian, men nå har jeg bestemt meg for at all dritt skrivingen , vil jeg oppleve selv. Jeg har kjøpt tur/retur med Norwegian i november og jeg lover å komme tilbake med en vurdering, som ikke skal være farget for eller mot. Kun fakta.

Kjell Røyset 3:52pm Oct 1
Har reist med Norwegian flere ganger til Thailand helst ok . Skal reise med deilig til.vinteren og

Ståle Hjelmseth 3:57pm Oct 1
Krisemaksimering i media… Skjønner veldig godt frustrasjonen til de som er rammet, sånt skal jo ikke skje… Men media blar fram et bilde av dreamliner….som et eksempelbilde på ruter hvor de flyr 737-8..

Rolf Løvstrøm 4:43pm Oct 1
Ikke rart det ble skrevet dritt om Norwegian den vinteren Dreamliner’en stort sett sto på bakken. Personlig er ikke Norwegian favoritt på alle ruter (til Thailand foretrekker jeg enten Thai eller Turkish). Det verste er dog den elendige maten på langruter.

Arne Bunæs 4:52pm Oct 1
God tur. Norwegian er et helt greit selskap å reise med. Ikke bry deg om negativ mediakritikk. problemer har alle selskaper fra tid til annen. Men det hører vi sjelden om. Det er bare Norwegian som skal svertes.

Jarl Meland 5:14pm Oct 1
Norwegian er helt fint. De gjør ikke flere feil enn andre, men media skriver oftere og sterkere om det.

Gunnvor Lyngstad 7:27pm Oct 1
Vi har reist med Norwegian til Thailand fleire ganger, aldri hatt problem 🙂 Ny tur står på programmet om ca 14 dager . . . . vi bare gler oss !!!

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x