Jeg jobber 14/14 rotasjon på Tysk sektor . Pendle…


Geir Hustvedt 7:53am Mar 18
Jeg jobber 14/14 rotasjon på Tysk sektor . Pendler hjem til Phuket hver 14.dag. Imigration på flyplassen i Phuket er rimelig grinete over alle stempler i passet mitt. 2 siste ganger har eg fått beskjed om at jeg må ha visum for og slippe inn , neste gang . Så kommer spørsmålet. Hvor lang tid tar det med personlig oppmøte på Thai ambasaden i Oslo og få det nye 6måneders visumet ?

Finn Raudskjegg Hallberg 8:11am Mar 18
Visst du har noen som kan hente posten din i norge, så kan du søke før du drar på jobb.
De har også kicket på alle stemplene min, jobber turnus.

Kaj Hanssen 8:17am Mar 18
Hei Geir.
Når jeg har søkt 2 mnd visum ,tar det ca 1 uke ved personlig fremmøte og da må du også levere passet ditt.

Ole Kristoffersen 8:37am Mar 18
Hvis det er problem med at du må ha med passet hele tiden, så søk om 2 pass, det har jeg hatt siste 15 år.

Per Dullum 8:43am Mar 18
Det blir nå akkurat like mange stempler i passet for inn / utreiser om du har visum eller ikke…Loven sier at du ikke får oppholde deg i landet mere enn 90 dager på en 180 dagers periode, UTEN visum. Jeg vet, da jeg jobber 2 – 4 i Nordsjöen, og ble innlåst på Suvarnabhumi p.g.a. for mange dager i landet på begrensa tid.
JEG har tre ganger fått 15 måneders visum på Immigration på Jomtien, 3 + 12 måneder, da jeg har latt mitt ett års visum gå ut.
Kan ikke du gjöre det samme? Just askin`.

Jørn-Trygve Helgesen 12:28pm Mar 18
Høres nesten ut som om det er like lurt at det rett og slett bare er å skaffe seg et nytt pass.
Billigere blir det og. En må jo ikke akkurat vente i 10 år…

Jimmy Lorentsen 5:23pm Mar 18
Tar ca en uke som det vanlige 2mnd visumet ved personlig oppmøte. Du må bare ha 2 flybiletter å vise frem. Fyller ut det samme skjemaet men skriver 6 mnd multi entry på antall innreiser. Null problem. Har dette nå. Og det hjelper lite å bytte pass da du vil få det samme problemet etter hvert som passet fylles ut med nye stempler.

Jimmy Lorentsen 5:37pm Mar 18
Har foresten en kamerat som ikke har brydd seg så mye om dette maset han får hver gang. Han jobber også som meg 14/14 og slipper inn hver gang selv om han får refs av imigrasjonen hver eneste gang og trussel om å ikke slippe inn. For han gjør faktisk ikke noe galt uansett hva de mener han burde ha av visum, ikke noe galt i følge gjeldende regler om turistvisum.. det bare ser litt galt ut I forhold til hva de tror foregår, nemlig visa run og ulovlig jobbing. Men når de ser litt nærmere på datoer av innreise og utreise som da egentlig blir 12 dager innreise og 16 dager ut før før neste innreise så gir de seg alltid sier han.

Finn Raudskjegg Hallberg 7:45pm Mar 18
Mener å ha lest på thaivisa at Thailand er redd du jobber ulovlig i landet….så en arbeidskontrakt var det noen som brukte å vise fram

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments