Hei alle. Har for salg et diesel strøm – agreat….


12:00am Jan 1
Hei alle. Har for salg et diesel strøm – agreat.
Jeg kjøpte 2 stk. for et par måneder siden. Det viser seg at teknisk er det ikke så enkelt å bruke 2 agreater samtidig til ett sikringskap. Det er noe som gjør at de kolliderer på strømmen, og da må jeg evt. kjøpe et avansert system slik at de synkroniseres. Det gidder jeg ikke. Nok er nok.
Agreatet er diesel, luftkjølt. 10 hk. motor. Vekt 160 kg. Produsert i Thailand, Alle papirer følger med, kvitering og garanti. Det er fullstendig deleliste med, hvor alle deler er numerert og avbildet. 4 liter tank. Går ca. 20 timer på en tank. Se bilder om spesifikasjoner.
Koster nytt 41000,- bht. Do home selger de for 39000.- bht. Jeg prutet de ned i 38800,- pr. stk.
Selges til høytsbydende pris over 10000,- bht. Må bare få det vekk. Klarer meg med ett, når strømmen forsvinner. Det er jo nødagreat, slik at man redder maten i fryserne, og har lys osv. Agreatet er helt nytt. Har ikke gått mere en 10 minutter.
Før jeg kjøpte de, var strømmen vekke et helt døgn en gang i uken, 3uker på rad. Etter jeg kjøpte de har strømmen ikke vært vekke, hurra.
Vennligst svar meg på mail: maxmusikk@hotmail.no
Steinar Hansen.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments