Ja da ble jeg lurt igjen. Kjøpe denne *sua* for 4…


Finn Raudskjegg Hallberg 12:16pm Jan 12
Ja da ble jeg lurt igjen.
Kjøpe denne *sua* for 400 b.
Fant ut senere att den koster 100-150 b.
Men pytt pytt det var en gammel mann som selgte den, så att jeg ga han litt extra gjør meg ingenting. KARMA.

Morten Håland 12:36pm Jan 12
Sittematte? Har kjøpt noen knallfine av slekt og venner og har alltid betalt overpris for dem, som du sier, bedre å hjelpe dem på den måten.

Svein øyaland 12:46pm Jan 12
U-hjelp i praksis det ?

Rolf Kjosmoen 12:48pm Jan 12
Er ikke så begeistret og gi farrang priser på noe. Kan de ikke ta rett pris så blir jeg sur, kjenner de fleste thai priser nå så sier de at de vil ha mer så kjøper jeg det ikke…

Finn Raudskjegg Hallberg 1:07pm Jan 12
Ingen liker å bli lurt, om det er 2 b eller 200 b

Finn Raudskjegg Hallberg 1:08pm Jan 12
Men avogtil pruter jeg oppover for å gi litt extra til de dom trenger det.

Morten Håland 1:11pm Jan 12
Jeg liker ikke å bli robbet nei, men å gi litt ekstra gjør aldri noe. Pruter aldri, er prisen for høy går jeg, og kjøper ett annet sted. Men kjøper mye til priser som jeg synes er rette ifølge hva jeg synes det er verdt. Om det til tider er overpris, så får det være, folk-art, vevede stråtepper i flotte farver og mønstre, spesielt flotte håndlagde ting generelt hender det stadig vekk at jeg gir mer enn de spør etter da det har høyere verdi for meg. Betaler også ekstra for god mat og tjenester hvor man går de ekstra meterne.

Rolf Kjosmoen 1:13pm Jan 12
Når en farrang gir mer enn andre så øker prisen neste gang de ser en hvit mann/kvinne slik økte drosje prisene i sør så klager farranger på at prisen er urettferdig, da gjør man seg selv en bjørnetjeneste som i neste øyeblikk blir kritisert.. så nei betaler kun thai priser eller ingenting 🙂

Morten Håland 1:29pm Jan 12
Jeg gir ikke mer hver eneste gang, jeg gir mer for ting jeg synes er verdt mer. Sånn som når elektrikeren kommer sent på kvelden for å fikse aircon, når det selges silke lokalt her i Isaan, og jeg vet hvilket arbeid som ligger bak, når jeg får min favorittrett og gir en hundrings til barna i familien til hun som selger maten, eller det nydelige hånd skåret bilde av lokal historie mm. Slike ting, og gjerne når familie har laget det.

Bjørn Kjelstadli 1:43pm Jan 12
Hehe, "Phuketpris" du har fått 😉

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments