“Idioter på tur”? – Vi har stort sett båretran…


Aksel Olsen 3:28pm Aug 26
"Idioter på tur"?
– Vi har stort sett båretransporter fra Thailand, men også Mellom-Amerika. Thai Airways, KLM og Singapore Airlines er blant flyselskapene vi da kan benytte.
Årsaken til at Terje Erlid og hans medarbeidere rykker ut er manglende reiseforsikring. Cirka 30 prosent av de som drar utenlands er ikke tilstrekkelig dekket.
– Noen gir blaffen. Det tenker at de skal på en kort tur og at de skal være forsiktige. Men de kan bli påkjørt og plutselig behøve hjelp.
– Så har du de som ikke vet at forsikringen har kortvarig gyldighet, som regel 45 dager.
– Og så er det de som betaler reiser med kredittkort med forsikring inkludert. Da skal man lese forsikringsvilkårene nøye. Det er heller ikke alle kredittkort som gir gratis reiseforsikring, sier Erlid.
Les mer her:


Harald Henschien 3:38pm Aug 26
Forsikringen på Visa er god for hendelser, men gjelder ikke sykdom.

Liv Grundseth 3:44pm Aug 26
Det burde være en selvfølge å sette seg inn i forsikringsvilkårene ,det holder ikke " å tro"

Thomas Hagen Larsen 3:47pm Aug 26
Men trenger man noe spesiell forsikring for å reiseforsikring. Jeg har forsikring på hele familien gjennom Gjensidige. Holder den El burde jeg ringer å høre med de?

Aksel Olsen 3:49pm Aug 26
Man må alltid være sikker …. Helt sikker ! Jeg har europeiske å trengt hjelp i Thailand å de har sagt at jeg må gå dit jeg ønsker for jeg har full dekning +++++

Ann Inger Nilsen 4:16pm Aug 26
Sjekk alltid for hvor lang tid en helårs reiseforsikring gjelder, noen har 45 dager pr. reise, skal du være borte over det, må du betale ekstra.

Randi Andreassen 4:21pm Aug 26
Svært mange reiseforsikringer får du ikke utvidet antall dager etter at reisen har startet

Ragnar Kvalshaugen 4:50pm Aug 26
Jeg har europeiske i IF . Min europeiske gjelder 90 dager. Før var det 45 dager. Jeg betaler totalt ca 8000.- i året. Den dekker alt.

Jan-Erik Andersen 4:51pm Aug 26
Har ikke tall på antall ganger det har blitt igangsatt kronerulling for faranger på alle mine reiser i Thailand. Et skremmende antall mennesker som reiser uten reiseforsikring. Mange går i den naive tro at reiseforsikring er det kun behov for med sykdom og at du uansett er dekket med ulykke. Og så har du pappskallene som tror at det europeiske helsetrygdkortet gjelder på verdensbasis .

Ragnar Kvalshaugen 4:56pm Aug 26
Det er å spille Russisk rulett å reise til Thailand uten god forsikring. Er du ille ute så kan det koste deg flere hundre tusen. Stoler ikke på Kreditkort forsikringer eller NAV.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x