Reise med god samvittighet

Pressemelding

Koh Samui Reise med god samvittighetArja Mikkonen, salgs og markedsansvarlig for prisbelønte Kamalaya Koh Samui i Thailand, besøkte Paradisreiser i Drammen forrige uke. Et velkomment og inspirerende møte på en kald vintedag.

– I en stressfull hverdag ser vi en stadig økende søken etter helsefrembringende og livsbejaende feriekonsepter, sier Gro Anet Holme Brastad, daglig leder for Paradisreiser AS.

– Kamalaya er ett tilfluktssted for de som ønsker å bremse ned og gi slipp på gamle vaner. Her kan man oppleve en berikende og sunn ferie omgitt av rolige omgivelser og vakker natur. Hotellet tilbyr et unikt konsept i personlig velvære og helse, – fokuset er på holistisk medisin og komplementære behandlinger fra østlige og vestlige tradisjoner, fortsetter Brastad som selv har prøvd ut konseptet.

Kamalaya ligger i frodige omgivelser mot en privat strand på sørøstsiden av den tropiske øya Koh Samui i Thailand. Selve hotellet er sentrert rundt en hule som en gang ble benyttet av buddhistiske munker som et sted for meditasjon og åndelig retrett.

Hotellet tilbyr en rekke velværeprogram som er personlig tilpasset av faglærte på stedet. Velværeprogrammene som tilbys på hotellet tilbyr blant annet løsninger for stress og utbrenthet, kondisjon og vektkontroll. Gjennom personlig tilrettelagt treningsprogram og diett vil gjestene kunne bruke oppholdet som et springbrett for en ny livsstil, eller simpelthen kun til å finne roen i en ellers stressfull hverdag.

De generelle reisetrendene viser at vi reiser mer og mer med hjertet…

– Det dreier seg ikke lenger bare om sol og strand selv om det gjerne må være en del av pakken, opplyser Brastad, – men det er også et ønske om å oppleve det autentiske og jordnære. Det virker som om vi reiser med en større sanselighet enn tidligere, vi er opptatt av helse og velvære i hverdagen, og dette har også blitt en mer og mer naturlig del av ferieønskene våre ettersom det er nettopp da vi føler vi har tid og mulighet til å gjennomføre de gode intensjonene.

Paradisreiser AS har også startet med egne Yoga gruppeturer til sine eksotiske destinasjoner:

– Gruppeturen vi har til Mauritius nå er helt fullbooket, og vi har merket en stor interesse for denne typen reiser, avslutter Brastad.

Koh Samui ligger i Siambukta utenfor Thailands østkyst. De første ryggsekkturistene kom dit på 70-tallet og på 80-tallet hadde øya samme kultstatus som Goa og Bali. I dag har Koh Samui ca. én million besøkende pr. år.

Koh Samui er Thailand tredje største øy med et flateinnhold på 250 kvadratkilometer. Det tar en drøy time å kjøre rundt øya. Turisme er øyas viktigste næringsvei, men øya er også rik på naturressurser; hvite sandstrender, korallrev og kokospalmer.

Thai Airways og Bangkok Airways flyr mellom Bangkok og Koh Samui flere ganger daglig. Flyturen tar ca. en time.

Kamalaya har mottatt en rekke internasjonale priser for sitt konsept. Senest i november 2015 mottokk de følgende ærefulle utnevnelser:

– AsiaSpa Awards 2015: Spa of the Year – Southeast Asia & the Pacific.

– Spafinder Wellness 365™ Travel Country Award 2015: Best in Thailand.

– Award of Outstanding Performance for Health Tourism / Destination Spa – Tourism of Thailand (TAT).


 

Paradisreiser startet sin virksomhet i 2001. Paradisreiser AS er medlem av Reisegarantifondet og Virke/Norsk Reiselivsforum. 

Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til Seychellene, Mauritius, Maldivene, Bora Bora/Fransk Polynesia, Kenya, Tanzania, Zanzibar, Sør-Afrika, Uganda, Mosambik, Victoria Falls (Zambia og Zimbabwe), Botswana, India, Thailand, Vietnam, Kambodsja, Myanmar, Oman, Dubai, Abu Dhabi og Doha.

Som en velrenommert turoperatør har vi gode avtaler med våre solide samarbeidspartnere: flyselskap, hotell og lokale representanter/agenter. Du som kunde vil nyte godt av disse avtalene, både når det gjelder pris og kvalitet. Vi legger vekt på god bransjekunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Dette gjør oss i stand til å finne best mulig reisealternativ for våre gjester.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments