I går var vi på The Orchard Restaurant, Hotel Ka…


Geir Atle Larssen 6:03am May 13
I går var vi på The Orchard Restaurant, Hotel Kantary i Korat. Kan trygt anbefale restauranten. Meget god mat, vi spiste bla. biff og sushi, upåklagelig service og meget hyggelig betjening.
Kantary Hotel er helt nytt, og er kanskje Korat’s fineste pr. dato. Prisene er i øvre prisklasse, men ikke avskrekkende. Verdt en test for de som vil ha virkelig god mat. Biffen jeg spiste, er den beste og møreste så langt i Thailand, ever! ??

Sverre Sivertsen 6:04am May 13
god melding

Arild Handegard 6:05am May 13
Takk for tipset, proves neste gang det er golf i Korat.


Arild Handegard 6:11am May 13
Var under bygging, veit hvor det ligger, takk.

Steinar Hansen 7:00am May 13
Jeg var også med i går, fredag. Vi var 3 Kvite, faranger der. Servicen var så som så. Kom med brød / toast flere minutter etter maten var servert. Tok lang tid for å bestille drikke. Påfyll. Jeg spurte i resepsjonen om priser for overnatting. Jeg og min frue ble møtt av en idiot som sto å målte oss opp og ned, og sa dette er et dyrt sted. Ok. Hva med selskapslokaler ? Ingen røyking her på dette hotellet. ( jeg har alldri røykt). Kunne kanskje få leie i nøden, hvis vi ønsket. Har bodd i løpet av 15 år på mange hoteller i Bangkok 5 stj. + . Men dette hotellet vil jeg ikke annbefale. Obs. Var tørr i min hals kjøpte en liten 0.35 Chang classic øl….pris: 163 bht. Kos dere som vil gå der. Ha en god helg alle mine venner.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments