Jeg skal søke visum til dama, og der forlanges de…


Geir Atle Larssen 4:05pm Apr 21
Jeg skal søke visum til dama, og der forlanges det dokumentasjon på sivil status når det gjelder meg selv (ugiftattest). Og der er problemet. Denne trodde jeg at jeg fant på Altinn, og at jeg kunne ta den ut selv, men den måtte bestilles fra Folkeregistret pr. post. Spørsmål: Har noen erfaring med å bruke scannede dokumenter av denne typen ifm. visumsøknader til dama, sendt pr. email eller til min Digipostkasse feks. Noen ideer her? Haster! ?? Takk for svar ?

Leif Aase 5:35pm Apr 21
Be om og få den tilsendt på Mail for så og print den ut som original med farver og lever det papiret.
Jeg har aldri levert sånn dokumentasjon ved turist/kjærestevisum.
Er du sikker på at dette ikke gjelder et skjenerelt krav hvor dette gjelder først og fremst når en skal gifte seg eller foreksempel søke om forlovelsesvisum.
Det er ingen som har noe med om en gift mann inviterer og garanterer for en dame

Geir Atle Larssen 5:46pm Apr 21
Skal sjekke i morgen, men jeg tror det må være med. Sto på denne sjekklisten mener jeg.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x