I dag har det blitt mye Thai tv titting på meg. S…


Johnny Dahl 4:06pm May 3
I dag har det blitt mye Thai tv titting på meg. Sitter og ser på disse såpe seriene, og forskjellige underholdnings show ( gjesp) Går igjen og igjen hvor mye de ønsker og se annerledes ut. Opererte neser, silikonpupper, fargede kontaktlinser, farget hår ( lysere nyanser) og enkelte er så hvite i huden, at de minner mest om vampyrer ? Var bare en observasjon, og ingen kritikk i så måte. Vakre er de sikkert i noens øyne, men takke meg til en mørk søt en, fra " tjukkeste" Isaan 555 ??

Sven-Erik Andersen 4:18pm May 3
Og så tynne at du kan visuelt kan telle ribbenene deres.. 🙁

Erling Bård Seim 4:21pm May 3
Ja er vel ikke mye å ta seg til når en sitter i utkanten av sivilisasjonen. Hovedforlystelse se på Thai TV eller se hvilken vei hønsene sparker….

Johansen Morten 4:25pm May 3
100% Naturlig er det beste. Opererte kjemikalie damer står lavt i kurs i mine øyne. Det er mye bedre med bøffelnese og flatt frontparti, en en ødelagt snehvit dukke med silikonfyll.


Eirik Johannesen 4:52pm May 3
Disse såpene er skrevet med psykologisk innhold, de holdt faktisk på å bli forbudt i sin tid, de fremmer frykten for rikfolk og holde de fattige nede, de er laget for å holde klasseskillet vedlike, det er flere av seriene som har blitt tatt av lufta grunnet, incest og en del andre ingredienser. Etter noe tids vanking i disse miljøene på nittitallet fant jeg fort ut at disse rikfolkene oppfører seg nøyaktig likt i virkeligheten som på TV de eier ikke ett snev av oppdragelse og oppførsel.

Thor-Arne Skjefstad 5:20pm May 3
De syke (og slitsomme) lydene de legger på disse seriene ?.

Didrik Cappelen 5:37pm May 3
Thailandske såpeopraer er etter min mening sykt irriternede og dårlige. Hvordan å klare å få en sene til å vare så lenge som mulig. Fulle av slemme mennesker som tråkker på de som gode og beskjedene. Fulle av skriking, krangling og inntriger. Eirik Johannesen har god greie på mye i Thailand men jeg synes hans oppfattelse av hvordan overklassen oppfører seg bærer preg av fordommer enkelte har ogikke ikke gjenspeiler det korrekte bilde. Det vil ikke si at han i visse tilfeller har helt rett, men mener bestemt at det er unntaket ikke reglen, men det er min erfaring.

Helge Heyerdahl 5:49pm May 3
Svenskene slet med å finne thailandske skuespillere til serien "30 Grader i Februari". Fortalte meg at thaiene overspiller for mye, og vanskelige å få ned på bakken. Løsningen ble å se etter folk som spilte i reklamefilmer, der fant de det de lette etter. Fant heller ingen katoey som spilte troverdig , så de endte opp med en kvinne i rollen.

Geir Jomisko 10:56pm May 3
Noe manko på fritidsaktiviteter dersom du bruker dagen på å se de programmene….

Geir Jomisko 10:57pm May 3
Og på toppen ergre deg over utseendet til thai-soap stjernene….

Dag Roth 12:20am May 4
Hvorfor ikke bare slå av TVen, eller la være å slå den på.

Gustavsen Steinar 3:34am May 4
http://swefilm.tv/ Her er det lite annet og se paa 🙂

Ole E. Schelde 7:17am May 4
Kalles Kulturkollisjon… ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments