Er det riktig forstått at man ikke kan benytte de…


Audun Vognild 10:08am Apr 26
Er det riktig forstått at man ikke kan benytte denne ordningen når man kommer til OSL med Emirates og skal videre innenlands (til Trondheim) med SAS (sammenhengende billett, men verken SAS, Widerøe eller Norwegian fra utlandet). Altså at man må sjekke bagasjen ut og inn som før?

Ketil Ingilæ 10:58am Apr 26
ja, gjelder kun sas, norwegian å widerøe

Audun Vognild 12:19pm Apr 27
Da stemmer det slik det står der ja, medførte for min del at jeg ikke rakk neste fly til Trondheim ☹️

Bjørnar Aure 8:38am Apr 29
Domestic transfer gjelder kun for fly som kommer fra en europeisk flyplass

Audun Vognild 8:48am Apr 29
Står ingenting om det er fra europeisk flyplass, kun at det er utlandet, så ut fra det jeg leser her skulle man tro det var uavhengig av hvilket utlandet det er men at det må være en sammenhengende SAS, Widerøe eller Norwegian billett fra hvilket som helst utland via OSL til en annen innenlands flypass: "HVEM GJELDER DOMESTIC TRANSFER FOR?
Alle passasjerer som reiser med Norwegian, SAS eller Widerøe fra utlandet til innlandet kan benytte Domestic Transfer. Ordningen gjelder kun for passasjerer som reiser med gjennomgående billett. Det betyr at bagasjelappen din er merket med sluttdestinasjonen og ikke med «OSL» når du sjekker inn i utlandet. Reiser du for eksempel fra Stockholm til Bardufoss, men mellomlander på Oslo lufthavn, vil det stå BDU på billetten din hvis du har gjennomgående billett."

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments