Hvorfor er folk så uforberedt på at Thailand ikk…


Eirik Johannesen 5:17am Jun 14
Hvorfor er folk så uforberedt på at Thailand ikke er likt Norge??

Med en gang folk får problemer i en Bank, immigrasjonen, offentlige kontorer osv så er det galt. Mange ganger så kan det virke som det er nordmenn som har lav utdannelse og ikke har lært noe om utlandet, hus skal ha Norsk standard når de leier eller bygger, alt er galt med finish, elektriske osv, for ikke å snakke om klaging på restauranter og vestlig mat, råvarer osv, politiet, trafikken og korrupsjonen. Hvorfor er dere så dårlig forberedt på at det er annerledes i Thailand, ja veldig annerledes???


Frode Ludviksen 5:22am Jun 14
Jeg tror de som er bereist ikke har de nevnte problemer. Det er de som ikke er bereist som får alle disse problemer, det er nå min oppfatning. Disse menneskene vil få et kulturell sjokk.

Eirik Johannesen 5:24am Jun 14
Jeg synes nordmenn er litt verdensmestere, de har liksom den rette løsningen og fasiten på absolutt alt, og alt som ikke stemmer med deres oppfatting er dumt. Lite tilpasningsdyktig folkeslag 🙂

Gunnar Vaaga 5:31am Jun 14
Det er stort sett de samme i alle fora…

Gro Espe 5:33am Jun 14
Ingen problemer herfra 🙂

Rune Krane 5:33am Jun 14
Stort sett det samme med nordmenn i Filippinene også

Phrao Dag 5:34am Jun 14
Ja jeg kjenner meg litt igjen der…. Men etter 8 år med regelmessig opphold, så har jeg roet meg litt ned. Men når en bilselger skal forklare meg (20 år som yrkessjåfør ) hvordan manuelt gir fungerer, å hvorfor en nøkkel har 3 knapper. Da må jeg innrømme at jeg klikket litt. Jaget han ut av bilen jeg hadde kjøpt, og kjørte derfra. Selvsagt skulle jeg spilt dum og fulgt med på hva han fortalte, men klarte det ikke.

Rolf Jorgensen 5:35am Jun 14
Jeg leste engang en norsk dames kommentar etter ett opphold på ett hotel i Phuket. "Dritthotel, de hadde ikke leverpostei til frokosten",, da er det ikke håp !
For min del har det alltid gått bra. Være ydmyk og lese seg opp litt, så går det bra. 🙂

Eirik Johannesen 5:36am Jun 14
Noe av det mest fascinerende jeg ser er klagingen på restauranter, der sitter de kjepphøye å klager på mat og betjening foran sin nye erobring, de skjønner ikke engang at de driter seg loddrett ut foran absolutt alle.

Steffen Hansen 5:37am Jun 14
Helt enig, er helt mærkelig? Joda, jeg tar meg selv noen ganger i klagingen. Men det er egentlig ikke klaging. bare ludter ut litt frustrasjon, sånn en gang i blant. Men prøver å begrense det. Hehe Noe må man da få lov å klage litt på, selv om vi er gester?

Eirik Johannesen 5:39am Jun 14
TS gjelder for meg også, jeg er ikke hakket bedre enn noen andre når frustrasjonen tar meg hehe 😀

Steffen Hansen 5:40am Jun 14
Hehe nei, det er rart med det? Av og til blir det litt mye. Men heldigvis ikke ofte, for min del. Er blitt så vant til det meste nå.

Steffen Hansen 5:42am Jun 14
Ja så er det jo det at fruen, ikke blir spesielt imponert om jeg raser rundt og kjefter på folk da. Det er ikke en lur ting å gjøre her.

Sissel Henriksen 5:42am Jun 14
Jeg har vært fastboende I 7 år og må si jeg er flau over skandinaver oppførsel mange ganger. Vi er faktisk gjester I dette landet og det er vår fordø…..plikt å oppføre oss som akkurat det.

Rodrigo Munoz 5:46am Jun 14
Det er Ola Normann på tur på sitt beste…
Norske folk er bortskjemt mange tror at verden går rundt Norge

Steffen Hansen 5:46am Jun 14
Tja, finnes idioter fra alle land da, men om du snakker om i turistbyene, ja så legger de nå jaggu opp til det selv? 🙂

Didrik Cappelen 5:52am Jun 14
Personlig trodde jeg litt av sjarmen var at der er anderledes. Det er ikke alt jeg skjønner: Noen ganger er det ting jeg ikke liker, men det er noe jeg må leve med når jeg velger å oppholde meg i Thailand.

Eirik Johannesen 5:53am Jun 14
Det er kun 3 ting nordmenn skjønner er annerledes, Klima, naturen og prisene etter det kommer skylappene på.

Stian Nilsen 5:55am Jun 14
Mai pen rai ?

Steffen Hansen 5:56am Jun 14
Det er jo litt forståelig da, når man kommer hit første gan, at man blir en smule forvirret hehe. 8 år har jeg vært her sånn ca. Hehe det hender ennå at jeg kan bli noe overasket av ting og tang 🙂

Morten Søgård 5:56am Jun 14
Nå er jeg heldigvis fra Finnskogen. Vi er vant.

Terje Skogheim 6:03am Jun 14
Det er jo ikke en tilfeldighet at det heter Amazing Thailand og hvor det beste for alle parter kort og greit er å akseptere at "sånn er det bare", før man "smart som man er" går til det skritt å prøve å frelse og belære et av verdens aller vrangeste og mest stollte folkeferd,spesiellt på bortebane med over 40 grader i skyggen og 70 millioner innbyggere som gliser fra øre til øre mens en henger i bjella og spanderer på 100 ukjente stammefrender,samtidig som en skjeller ut siste bathbussjaføren etter noter da man har blitt snytt for 10 bath to dager på rad

Steffen Waaler Sandnes 6:09am Jun 14
Har drevet restaurant i Kambodsja, og min erfaring derfra er at nordmenn ikke er stort verre enn andre. Kresne franskmenn og storforlangende israelere derimot, dem møtte vi en god del av.

Roar Husby 6:12am Jun 14
Skandinaver er generelt lite tilpasningsdyktige i sin fremfuse stil. Ta skikken dit man kommer sier nå jeg. Men alle folkeslag har vel sine gode og mindre gode sider.

Bjørn Brøchner 6:24am Jun 14
Men det er også de samme som skal belære de som kanskje ikke har reist,eller er så vant med andre lands måter å gjøre ting på,er stort sett de samme som vet "alt" på disse fora.

Steffen Hansen 6:27am Jun 14
Belæres og belæres, er jo bare å oppføre seg normalt, aksepter at ikke alt er likt som i norge, ja så går det bra. Klag og syt litt for deg selv, ikke gaul ut å braute rundt. Jepp det er oppskrifta 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Secret User Name

  The biggest onion here is the guy who started this topic. He is a mental disabled early retierd looser from Norway