Vet ikke om det er relevant på denne siden, men k…


Johnny Dahl 10:45am Feb 19
Vet ikke om det er relevant på denne siden, men kan være godt og vite. Kjøper selv 80 prosent av det som nevnes her på tax free når jeg reiser til Norge, til mine nieser/nevøer. Sparer meg seteavgiften neste gang med og ta meg en tur på Rema 🙂

Espen Intai Wold 10:47am Feb 19
Bortsett fra en del alkohol og tobakk på taxfree, er det MESTE dyrt på flyplassene….over alt. På Suvarnabhumi er det så dyrt at jeg nesten springer gjennom "handlegata" før jeg kan slappe av på gate`en.

Roy Tim Timothy 11:09am Feb 19
Mange år siden jeg gadd å kjøpe noe som helst taxfree gitt.

Christian Berntsen 12:05pm Feb 19
Støre kvantum på taxfree en i butikk derfor er det mange som velger taxfree framfor butikk

Espen Intai Wold 12:06pm Feb 19
Mitt stalltips er at de fleste TROR alt er billigere på taxfre, akkurat som hamstrerne på svenskehandel, og shopper ivei, nærmest bevisstløs.

Arne Hesjehagen 2:51pm Feb 19
Om jeg handler på tax free så studerer jeg prisene minst like grundig som jeg ville gjort på på Kiwi eller Rema og da blir det til en nokså så moderat handlekurv for min sin del, finner stort sett alt jamt over samme pris bare lit finere og større innpakninger en det vi har ellers.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments