Husbygging i Thailand ser ut til å være utlendin…


Frank Edvin Johansen 8:35pm Jun 24
Husbygging i Thailand ser ut til å være utlendingers "favoritt hobby". Dem bygger mange ganger store palass sett med thailandske øyne. Dem bygger på eiendom som dem ikke eier. Jeg kan sitte i en bar i Pattaya og snakke med andre utlendinger hvor dem forteller meg om deres hus i Isaan. Et sted dem hater og et hus dem knapt nok har sett eller bodd i. Og det ser ikke ut at det stopper der. Man møter menn i Norge som er gift med en thailandsk kvinne og dem også forteller meg om sine hus i Isaan. Hus dem også knapt nok har sett eller bodd i. Og husene står der tomme hele året. Hva er det med denne trangen etter å bygge alle disse husene. Jeg kunne fint ha forstått det om dem bodde i alle disse husene, men dem gjør ikke det engang. Så hvorfor bygger dem alle disse husene. Jeg kaller dem for spøkelseshus.

Terje Skogheim 8:41pm Jun 24
Det er en variant av kongen på campingplassen ,bare at grilldressen er bytta ut til singlet,knestrømper og slippers ?

Frank Edvin Johansen 8:46pm Jun 24
Man kan diskutere dette med å bygge hus i Thailand på en eiendom som man ikke eier til vi blir "blå i ansiktet", men dette handler ikke om det. Dette handler om hus som dukker opp som paddehatter betalt av utlendinger i nesten enhver liten landsby i Isaan hvor utlendingen knapt nok oppholder seg i. Noe som for meg virker helt vanvittig.Jeg mener selv at jeg har stor kunnskap om Isaan og utlendingene som bor der, men dette er helt utenfor min fatteevne.

Kjell Rakbjørg 8:56pm Jun 24
Har vært gift i isan i 10 år har alldri slått i en spiker der.Men det er veldig mange som ivrer etter og bygge på tomta til fam til kona kanske 2 hus så alle har?

Alex Daland 9:22pm Jun 24
For å skrive et seriøst svar isteden for småkommentarer da. Jeg har selv bodd i Isaan, og vært gift, riktignok ikke så lenge. Nå var kona og jeg noenlunde samme alder, og alt i alt, om man regnet med kostnader for å faktisk være norsk tjente hun ikke så dårlig ift meg. Hun foreslo at vi skulle bygge et rekkehus, thai style og plass til 4-5 leieboere + oss selv. Merk: basseng etc var aldri et tema. Det jeg foreslo var at vi gjorde det, og jeg skulle ordne økonomien, mot en offentlig kontrakt på at jeg var garantert leie i x år eller 120% av innvesteringen ved skilmisse (for å sikre at jeg ikke kan eie tomt)

Morten Håland 9:50pm Jun 24
Kan virke veldig svært å bygge ett hus i Thailand når man er der kanskje en måned i året. Vi bor i huset vårt hele ferien, vi liker oss svært godt i Isaan. For min del er det fremtiden med kona, det er sikkerhet for oss, planen er å bo der når vi er pensjonister. Skulle vi bli skilt, så er det våre barn som arver det til slutt. De har masse slekt i Thailand, så for oss er det viktig å vite hvor de har røttene sine, både her i Norge og i Thailand.

Men å bygge ett stort palass for å ikke besøke det engang, det er å kaste bort pengene.


Frank Edvin Johansen 9:52pm Jun 24
Jeg må bare innrømme, kanskje fordi jeg er litt gammeldags, men jeg forstår ikke dette med å bygge hus for å vinne en kvinnes gunst. Min erfaring i Thailand er at det virker som at det er ingen problemer for kvinner å akseptere den jeg er uten at jeg trenger å vise økonomisk storsinn.

Alex Daland 9:52pm Jun 24
Tar kvelden med denne jeg:

Tormod Brokke 10:01pm Jun 24
Eg bor i isan .ikke 1spiker null og niks leige hus o yes..
Her kjem franget ned får seg dame wow må bygge luftsott vise seg fram penger null problem op et lommeboka på gullt gap .ikke alle men her er mange dumme franger tror på slikt vas .når huset er ferdig osv på fua og rett ut .å mange eg har treft er ikke få .samme suppa alle sammen .mannefolk som mister fullstendig vettet .mange er 1 reis guttet veit og kan alt.ikke kan dei språket .klart jentane sikrer seg dei er ikke dumme .når de skjer seg med dei
Normalt har ikke dama middler yil åsitje med huset ho må ut og jobb såstår million villaen tom og forfaller .og frangen begynner å bygge med ny dame.nei la dei berre holde på .go søndag til dere alle
Eg ska ikke sette 1 spiker her nede.ikke kjøpe hus.land el kv Dei vil ha

Leif Hjelmseth 10:02pm Jun 24
Greitt og ha noe og dette tilbake på?………

Tor Inge Fossli Jægergaard 10:07pm Jun 24
Det var litt intressant å følge diskusjonen som forgikk saklig. Inntressant . Kanskje havner jeg selv i samme problemstillinga, Bor deltakerne i Isan eller Pattay.

Hans Johan Grumheten 10:40pm Jun 24
Jeg hadde personlig foretrukket å kjøpe et kjøleskap til familien til kona fremfor å dra 2 ganger i bjella i en bar i Pattaya og spandert på 25 stykker jeg aldri har truffet før. Jeg hadde også gjerne bygget et hus i Isaan for 1 mill thb fremfor å leie i 10 år for samme prisen, og ble det slutt med frøkna og hun fikk huset, så hva så, tross alt litt billigere enn en skilsmisse i Norge vil jeg tro 🙂Stein Einar Neraasen 11:56pm Jun 24
Det bor som regel mange thaiere i disse husa. Kjenner mange faranger her som har bygd hus, men som nesten aldri er her uten at husene står tomme

Arild Handegard 12:13am Jun 25
SÅÅÅÅÅÅÅÅ SANT.

Kai Willy Nyholt 12:26am Jun 25
jeg har bygd en hytte i ban thai sa maki og det har virka for meg.

Hans Johan Grumheten 12:32am Jun 25
For oss uinvidde hva er sa maki?

Tore Kjetil Næsheim 1:11am Jun 25
Koffer tar du alle under ein kam Frank Edvin ?Er alle utlendingeri som er Thailand like? Tror du snakker for deg selv her.

Steinar Henry 2:24am Jun 25
FEJ er en "pajas " han er et netttroll.Han har flere tåplige komentarer i en annen gruppe(Visum Thiland) nå ser det ut til at han har begynnt her også.

Olaf Horten 2:25am Jun 25
Har vært gift i 24 år, huset er 9 år nå. Vi bor der ca. 4 mnd hvert år. Alle er ikke like.

Terje Kjernlie 2:45am Jun 25
Er vel ikke værre å ha et stort hus her nede til noen hundre tusen norske enn å ha ei hytte eller båt til 500000 å opp hjemme i Norge.

Terje Kjernlie 2:47am Jun 25
Jeg selv spurte kona om hu vil at vi skulle bygge hus før 3 år siden men hun sa hun trengte ikke stort hus siden de oppholder seg mest utendørs under div bygg/pavilijonger. Så derfor har vi bare bygget på huset som er her fra før.

Leif Hjelmseth 2:54am Jun 25
Hus ferdig

Arvid Tåkeheimen 2:56am Jun 25
På barer i Pattaya får du nok høre sannheten om alt vedr. THailand

Rolf Kjosmoen 3:15am Jun 25
Ja her dukket det opp mange merkelige forhold til sin thai familie ???

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments