http://www.ifinnmark.no/a-bli-kvitt-snylterne/o/5-…


Leif Aase 12:39pm Jan 23
http://www.ifinnmark.no/a-bli-kvitt-snylterne/o/5-81-191089

Det største paradokset er jo dette: Enkelte av dem som sitter og spyr ut sin eder og galle mot dette «avskummet» og «søppelet» som overtar landet vårt, sitter på stranda i Thailand eller Spania – kanskje har de gått «livets harde skole» og mottar en form for ytelser fra Norge. I de tilfellene er det tydeligvis greit å bestemme hvor man vil bo ut fra økonomiske, komfortmessige eller helsemessige årsaker?

Det hadde vel ikke hvert noe problem vist dette såkalte avskum og søppel hadde fått med seg tilsvarende opparbeidede rettigheter til Norge på lik linje som det vi har med til Thailand, eller er det noen her i Thailand som snylter på Thailand? Vanvittig merkelig og syk sammenkobling.


Gaundal Bjørnar 12:41pm Jan 23
Vel talt Leif

Viggo Tangen 1:09pm Jan 23
Det er godt å se at finnes folk som forstår at denne problematikken har mange sider.

Bjørn Erik Pedersen 1:28pm Jan 23
….. har til dags dato ikke mottatt en baht fra thailandske styresmakter…,, forventer heller ingen stønad i fra den kanten ….. Har forøvrig heller ikke mottatt støtte fra noe annet land inkludert Norge heller…..
Jeg kaller ikke folk verken avskum, søppel eller i andre nedverdigende ordelag, men jeg er i mot å innkvartere immigranter på hoteller. Har vi ikke plass så er det ikke plass. Da kan de returnere til Russland eller andre land hvor de kom fra.

Reidar Wilhelmsen 1:33pm Jan 23
Det er forskjell på og motta trygd og pensjon ! Håper det blir forstått

Svein Elvebakk 1:38pm Jan 23
Enig med deg Leif

Arve Lufc Pedersen 1:48pm Jan 23
Helt enig Leif ☺

Atle Aursland 1:52pm Jan 23
Leif Aase Dette er en vinklet problemstilling som innvandringsfantaster ynder å ta fram for å diskreditere legitim motstand mot en politikk som ikke bare vil føre til kollaps av velferdsstaten, men til stadig større motsetninger og tilbakeslag for de frihetsverdiene vi har oppvokst med som mange tar for gitt. Det er de dårlige menneskene; de rasistiske "nettrollene" mot stakkars mennesker i nød som flykter til Norge for å berge livet.

Samme taktikk benyttet Hadja Tajik, nestleder i AP, når hun nylig gikk ut med følgende: "Etniske nordmenn som oppfører seg som drittsekker er et betydelig større problem enn lovlydige, arbeidsomme muslimske jenter og gutter som ønsker å bidra i samfunnet". Det er en uredelig vinkling det er vanskelig å være uenig med; det beste i dem, mot det verste i oss.

Klart vi skal være empatiske og kritiske til egne holdninger, og klart er det mange som går over streken. Men Vest Europa sitt problem ligger i at vi som et samfunn er FOR selvkritiske og har for mye empati. Hvis mye av ikke er ektefølt, men pisket inn av meningsbærere i media og politikken som moraliserer og harselerer heller enn å gir faktuelle opplysninger om årsak, virkning og konsekvens. Føleri råder over rasjonalitet. Slikt polariserer folk spesielt når de innser at deres legitime meninger likevel blir ignorert og undertrykt.

Ditt eget "paradoks" er også kunstig fremstilt; for en stor majoritet av nordmenn er mot den innvandringspolitikken som føres, og er ikke selv de snytere som kaster stein i glasshus som du fremstiller dem som, like lite som innvandrere flest er med på masseovergrep på åpen gate. Men for likevel å gripe fatt i problemstillingen; i den tid nasjonalstater faktisk fremdeles eksisterer, så er det forskjell på norske borgere og de som ikke er det. Norge har kanskje verdens høyeste yrkesaktivitet og har råd til egne borgere som ikke selv yter. Dette er en samfunnskontrakt som kun kan komme ved et relativt homogent samfunn der tillit råder, og som uunngåelig vil svekkes stadig mere gjennom den pågående masseinnvandringen.


Morten Michalsen 1:55pm Jan 23
Glad jeg ikke skal være her i førti år til

Anders Ulvåen Hansen 2:11pm Jan 23
Thaier er rolig og snille mennesker, jeg var kun med kamerater til Thailand en gang, og deretter reiser jeg alene for jeg har så mange lokale venner der nede. og når asiatere kommer til andre land så er dem fortsatt rolige og tilrette legger seg etter Norsk regler og oppførsel. Folk fra midtøsten er sinna mennesker som ikke er venner der nede, hvem tror dem blir venner her i Norge? ender med Nordman står midt mellom. dem tilrettelegger seg heller ikke, men erobrer områder og danner grupperinger og mener Damer ikke har noe og gjøre ute på kvelden alene. De skal ha den sharia loven inn i Norge.

Anders Ulvåen Hansen 2:13pm Jan 23
Muslimer vill også dele Thailand i 2 og dem er ikke så voldsomt populære i thailand heller, men der nede er myndighetene litt strengere mot dem enn det Norge er her hjemme.

Eivind Trømborg 2:41pm Jan 23
Etter hva jeg har skjønt så har muslimene i Thailand samlet seg i et lite geografisk område i landet. Og svært mye uroligheter, bomber etc er lokalisert i nøyaktig samme område. Merkelig sammentreff?

Anders Ulvåen Hansen 2:42pm Jan 23
Radikale muslimer er rett og slett farlige mennesker

Jan-rune Johansen 3:53pm Jan 23
Dette må sannsynligvis være noe av det dummeste jeg har lest på denne siden.

Anders Ulvåen Hansen 3:57pm Jan 23
Jan-rune Johansen: Kansje det er det men det er i værtfall fakta

Anders Ulvåen Hansen 4:00pm Jan 23
Jeg har ikke noe i mot vanlige muslimer jeg jobber sammen med mange, så ikke misforstå.

Bjørn Erik Pedersen 4:07pm Jan 23
Engasjerende er det i alle fall!

Kjell Leidulf Sæther 4:31pm Jan 23
Leif, likte dette innlegget. greit å se ting i perspektiv.

Gisle Moldfjell 4:58pm Jan 23
Send snylterenne tilbake til Russland motsetter de seg bær de inn på bussen og lås de fast med håndjern til bussen så de ikke får gjort ugang. Jeg har og gode grunner til og flykte men må vente til mulig forventer ikke at en anen nasjon skal fø meg.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments