Hola muy buenas million velsignelser til alle i de…


Rania Zavarce 7:22am Jul 3
Hola muy buenas million velsignelser til alle i denne gruppen. Mitt navn er Rania Rachell Zavarce Duarte. Jeg er venezuelanske permanente spanske papirer. tiden jeg bor i Sør-Tenerife Spania. Andre kristne. Morsmålet mitt er spansk. Jeg forstår og snakker grunnleggende norsk, engelsk og italiensk. Jeg har 38 år i dag. Jeg er en frisør, frisør, manikyr og assisterende klinisk kosmetisk kirurgi. Jeg har arbeidserfaring 23 år. frisør jobbe med barn. Barbershop er med tatoo hår også. Jeg ser etter en jobb i Norge hvor jeg fikk anledning til å komme og søke nye horisonter. Jeg har en 9 år gammel, og er villig til å reise. hvor det er flere muligheter for oss. Jeg kan jobbe i sine spa-hoteller. Jeg jobber også med aparatologia. alle laser og pulset lys. Jeg er også en sykepleier assistent, og jeg har kunnskap om førstehjelp. hund grooming. Jeg elsker dyr. Møter eldre og barn. Jeg er en veldig god kokk med arabisk mat, italiensk og noen spanske retter og selvfølgelig !!!! Venezuelan mat. Og noen retter fra andre søramerikanske land. Jeg bare spør deg vennligst akseptere meg for å leie min sønn. fordi det er min eneste familie som bor sammen med meg, og jeg kan ikke overlate til andre. Jeg anser det som min motorens levetid, og jeg kan ikke forlate min motor du se min sønn

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments