På vei hjem fra bading i nasjonalparken, så kras…


Morten Håland 11:52am Dec 26
På vei hjem fra bading i nasjonalparken, så krasjer en moped med 2 stk kjørende mot oss i en av de sement stolpene ved siden av veien. Dette skjer 10 meter fra oss, jeg ser mopeden og mennene fly rundt i luften.

Vi stopper bilen og løper bort. Den ene fyren er ok, den andre er det litt verre med, ingen vet hva de skal gjøre, så falangen må ta kommandoen. Etter rask sjekk, så er det nakke og mage som er problemet, og svarer noe adekvat på spm. Puls, pust, indre blødninger og alt hva man har lært går gjennom hodet. Sitter med ham, og holder ham i hånden tilambulansen henter ham.

Dette skjer på utsiden av nabobyen, på andre siden av nabobyener det en lik ulykke! Moped i stolpe, to stk skadet, og ambulanse som henter…


Tommy Pettersen 11:55am Dec 26
Uff da Morten.

Mjohan Kalstoe 12:07pm Dec 26
Godt jobba, men vær veldig forsiktig med å hjelpe i ulykker. Jeg vet det ligger i blodet vårt, men en onkel av x-kona fikk et års fengesel for politiet fant noen dråper blod på bilen hans og sa det var han som hadde kjørt på forulykkede..Her i Thailand er det svært dårlig rettsikkerhet.

Morten Håland 12:13pm Dec 26
Tenkte på det underveis, men med bilen full av folk og biler bak meg, så følte jeg meg rimelig sikker. Har også fullforsikret bil og alle papirer i orden ellers. Og hjelpe i nød må man jo bare.

Terje Einar Eidenes 12:30pm Dec 26
Flott gjort Morten. Frykten for at farranger skal få skylden for alt som skjer rundt dem i trafikken tror jeg er overdrevet. Har man alt av papirer i orden, dvs både førerkort, papirene på bilen og er edru så skal det mye til for å bli utsatt for noe.

Morten Håland 12:36pm Dec 26
Ja, om ikke alt er i orden, beveger jeg meg ikke ut med bil i noe land.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x