Hei. Vi drar på fredag og da har jeg noen sp.mål…


Kine Annette Olsen 11:11am Feb 20
Hei. Vi drar på fredag og da har jeg noen sp.mål jeg ikke har klart å finne ut av. Ønsker seriøse svar av de som vet og ikke tullesvar?

Visum,må man ha det for en ferie på 2uker?
Gatemat,er det trygt å spise?
Hva bør man absolutt unngå av mat,desserter og drikke?
Shopping av ekte merkevarer,hvor finner man det?

Vi har med ei litta på 1,5år og vil selvsagt ikke at ho skal bli syk og vi skal bo i Hua hin.


Johan E. Normann 11:15am Feb 20
Trenger ikke visum, dere får stempel i passet ved innreise.

Har aldri blitt syk av gatemat, men fikk litt småmurring i magen av en maiskolbe en gang.

Hvis dere er vaksinert mot hepatitt a, så er det vel egentlig ikke noe mat som bør unngås.

Ekte merkevarer finner du på alle store kjøpesenter


Morten Hansen 11:16am Feb 20
Trenger ikke visum
Gatemat er trygt å spise

Kine Annette Olsen 11:17am Feb 20
Is da? Har hørt av noen at is ikke bør spises der.

Jeanette Sandaker 11:19am Feb 20
Vi kjøper alltid saftis og spiser kun frukt som kan skrelles?

Morten Hansen 11:19am Feb 20
Vanlig innpakket pinneis og is i kjeks er i hvertfall ikke noe problem. Det er vel stort sett import uansett…

Kine Annette Olsen 11:20am Feb 20
Supert? takk for svar?

Frode Kristiansen 11:20am Feb 20
Du trenger ikke visum stortset er maten tryg å ete må bare vene seg til at mase mat er sterk . Merkevarer er ikke bilig noen plaser kan like gåt handle det I norge + at du tror at du handler merkevarer så er det kopi

Magne Høiberg 11:22am Feb 20
Har spist det som er av is. Kokosnøttis fra gata også. Ingen problemer. Husk kulepenn på flyet, dere må fylle ut imigrasjonspapirer før dere lander. Market village shopping mall er et bra kjøpesenter i Hua-Hin

Bjørn Arild Michelsen 11:24am Feb 20
Det spørs hvor dere kjøper isen.på Supermarkeder familimart 7/11 eller andre store /små Kjøpesenter finner en Is i bokser eller som hjemme i beger og pakker,heilt ok å spise,noen kjører rundt med sykkel og selger,Tja eg har ikje blit syk,men en vet ikke

Sebastian Gjerde 11:26am Feb 20
Du trenger ikke visum, men du får et "visum kort" på flyet som må fylles ut før du kommer til passkontrollen på flyplassen. Her skal det bla stå hvor dere skal bo. Dette må fylles ut korrekt, men det er folk der som ser på dette før selve passkontrollen. Aldri blitt syk av gate mat. Har kjøpt ny grilla kylling rett ved en sterkt trafikkert vei og ikke blitt syk av den.

Arne Kristensen 11:29am Feb 20
Ingen problemer, hverken innreise eller mat. Bare fylle ut immigrasjon papirene om bord på flyet, da kan du oppholde deg i 30 dager. Når det gjelder handling så er det mye uekte ting som ligner. Hua hin flott plass for småbarnsfamilier. Ha en flott tur, ??

Bjørn Arild Michelsen 11:31am Feb 20
Normalt sett så er mat som er grillet ok å spise som Sebastian Gjerde skriver,men vær heller oppmerksom på ting som ikke ser kokt eller steik ut ,men i de store Resturangene er det ok å spise for ex en blodig biff.Men vær heller opps på Skalldyr mat,som ikke er kokt eller steik,spesielt Skjell,Blåskjell eller de som lingner på de.og ikke minst der de selger små kammskjel tror eg de kaller de for,huff de tar eg ikje tjangsen for 🙂

Tryggve Johansen 11:33am Feb 20
Gatemat tror jeg du bør bruke din sunne fornuft om.
Du kan spørre de som mener det er ingen problem, om de kan garantere det de sier.

Tommi Bråten Trangerud 11:39am Feb 20
Trenger ikke visum.
Gate mat er absolutt trygt, så lenge du følger med hvor lenge de steker maten. Mye av det kan være ganske så sterk mat btw. Ekte merke varer finner man som regel på de større sentrene.
Spis så mye du vil og orker:)

Bibo Bergskås Bommen 11:40am Feb 20
Hold deg unna grønnsaker / salater helst, og ikke minst skalldyr. Stoler mer på gatemat enn restaurantmat

Bjørn Arild Michelsen 11:42am Feb 20
Heil enigTryggve Johanesen,var en gang på ein kjekke middag med Norske venner og Skalldyr kjempekveld.men klokken 05 om morgenen da randt det i begge ender,sykehuset neste i to døyn,men det var bare meg ikke de 10 andre,så eg fikk den som ingen skulle ha 🙂

Bjørg Nilsen 11:48am Feb 20
Hold dere unna salat. Det har jeg alltid gjort når jeg er i Thailand. Men samboer måtte spiste det og han ble veldig syk! Satt på toalettet 2 døgn varte det.

Alex King 11:56am Feb 20
At man ikke trenger visum er jo bare tull da. Men du får gratis 30 dager visum på flyplassen når du lander. Men alle som ikke er fra Thailand trenger visum.

Jan A. Holshagen 11:56am Feb 20
Har aldri hatt problemer med salat eller mat i Thailand, men vil ha all mat godt stekt. Nå spiser jeg sjelden på fine resturanger og foretrekket gatemat enn resturangmat. Det jeg ikke spiser er is annet enn de som ligger i original pakning.

Bjørn Olav Andresen 12:01pm Feb 20
På gata kan en spise alt som er varmt, hold unna kald mat. Visum ved ankomst 30 dager.

Jostein Håland 12:17pm Feb 20
Veldig ofte så er ikke merkevarer noe billigere i Thailand enn i Norge.
Jeg kjøper som regel merkevarer på flyplassen.
I den store byene i Thailand så har de butikk som heter king power hvor du kan handle merkevarer med å vise frem billett/pass

Stig Becklin 1:48pm Feb 20
Jeg tar siste spørsmålet først siden det er det absolutt viktigste; Sørg for at den lille har myggnetting både i barnevognen/trillen ute og i sengen på hotellet, ta dengue-feber på alvor. Kjøp med deg "Mygga" myggspray og spray myggnettingen+barneklær. Gatemat; Se til at den tilbereds imens du ser på, ikke spis "ferdigstekt" som varmes opp. Salaten spiser man trygt dersom den er skyllet med "kjøpevann", hvis du ikke vet at salaten er skyllet med "kjøpevann" så rekommenderer jeg at du står over. Drikk ikke vann fra springen. Drikk heller ikke masse drikke fullt med isbiter. Du får visum "on arrival" ved ankomst Thailand, gyldig i 30 dager. Merkeklær finner du i de store velkjente kjøpesenterene i Bangkok, det er nok ikke mye å forvente i Hua Hin. Jeg handler ofte merkeklær og sparer faktiskt ganske mye hvis man sammenligner med prisene i Norden. God tur på dere.

Terje Eriksen 1:49pm Feb 20
Masse merkevarer er billigere på de store kjøpesentrene. Noe ikke. En ting ang gatemat… Litt forsiktig med turist trallene. De med kyllinglår osv. Der kan du ryke litt. Thaimat trallene er safe.

Terje Eriksen 2:53pm Feb 20
Litt dust for dame/jente klær. De har ikke helt skjønt størrelser for klær. Mange steder håpløst finne vestlig størrelse. Kona har normal storleik. Men ofte håpløst. PM meg eventuelt.

Wilhelm Hetland 3:30pm Feb 20
For å finne merkevarer må du ha flaks.. her er 95prosent kopier.. men gode..??

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments