Hei, jeg ønsker å starte en business her. Søker…


Roar Husby 4:25pm Jan 15
Hei, jeg ønsker å starte en business her. Søker noen som kan bidra med en god tomt. 3-5 rai. I nærheten av faranger. Vil du bidra ok. Men jeg vil eie og bestemme.

Tommy Münster 4:31pm Jan 15
Denne var god. Så du forventer at noen låner deg en godt plassert tomt som du kan bruke som du vil. Ser frem til denne diskusjonen haha

Paul Arne Haugland 4:37pm Jan 15
Hahahahahaha

Roar Husby 4:41pm Jan 15
Hei Tommy. Jeg er ikke slik. Jeg har drevet en Rema 1000 i Levanger i snart 30 år uten kritikk. Nå ønsker jeg å flytte til Thailand men vil fortsatt jobbe. Er 55 år nu.

Tommy Münster 4:43pm Jan 15
Da bør du komme med mye mer info om du ligger ut noe sådan her. Tenk også på at det er veldig lite du kan jobbe med i Thailand. Men å tro noen vil låne bort en godt plassert tomt uten å ha kontroll, ja det er naivt. Falang eier ikke tomt i Thailand må du også huske på

Kim Sandø 4:43pm Jan 15
Roar er et arbeidsjern! Bare hørt godord fra kunder og ansatte!

Eivind Trømborg 4:45pm Jan 15
Hvordan ser du for deg at dette skal fungere?

Tom Haaland 4:47pm Jan 15
Hvor i thailand da? Ikke bare bare å hoppe i business uten å kjenne til systemet her nede

Stig Dahle 4:48pm Jan 15
Det er ham sikkert,men dem som har en god beliggenhet på en tomt lar nok ingen drive business der uten å få sin del av kaka.

Roar Husby 4:48pm Jan 15
Ingen låner bort noe. Jeg har noen gode tanker rundt privat omsorg. Hvem av dere ønsker den offentlige omsorgen som tilbys om 10-20 år ? Jeg har mange tanker rundt dette.

Eivind Trømborg 4:53pm Jan 15
Du kan ikke eie tomt i Thailand. Men du kan leie land. Eller ha F.eks en thai kone som eier.

Tore Sandvik 4:57pm Jan 15
Du kan ha en festa avtale på tomt i Thailand(leie)høres ut som positive tanker du går med Roar.driver ikke Oskar Jørgensen med noe rehab i nord kanskje en ide og høre med han angående framgangsmåte?

Roar Husby 4:58pm Jan 15
Eivind, som du sier. Jeg kan danne selskap, bestemme eierform osv. Ingen begrensninger. Men, jeg søker good location. Kan du bidra så kan du bli med her.

Eivind Trømborg 5:12pm Jan 15
Roar: har selv vurdert å starte i Thailand, men reglene er svært forskjellig fra Norge. Om du ikke allerede har gjort det sett deg inn i disse reglene før du skaffer tomt. Kun et vennlig råd.

Anne Bjørndal 5:13pm Jan 15
Dette må være kødd!! Ingen tror de kan komme til Thailand å starte butikk eller foretak. Da har du ikke lest Thailandske regler! Lykke til! Ha ha

Roger Haugdahl 5:14pm Jan 15
Hva fan tror du er for noe her i Thai 🙂 Tror du neon vil bidra og innvister med deg når du skal eie og bestemme alt. Gleme det. Lykke til 🙂

Roger Haugdahl 5:17pm Jan 15
Du er ikke hjemme nå i Lavanger 🙂 Og bestemmer alt på din Rema 1000 Buttikk..

Jostein Håland 5:18pm Jan 15
Kan ikke utlendinger få arbeidstillatelse til å jobbe i Thailand?

Eivind Trømborg 5:19pm Jan 15
Jostein: ikke for jobber som kan utføres av thaier er hovedregelen.

Roar Husby 5:20pm Jan 15
Jeg er ikke naiv. Har hørt mange historier om faranger som tuller bort pengene sine. Jeg har drevet god business i Norge i 30 år og har tenkt å fortsette med det. Ser at noen prøver å rakke ned på det. Hva er hensikten ? Jeg ønsker bare å jobbe med noe. Har ingen trygd og det er greit.

Jostein Håland 5:21pm Jan 15
Hva med alle faranger som driver barer og restauranter?

Eivind Trømborg 5:24pm Jan 15
Jostein: alt står på kona eller selskap hvor thaier må eie minst 51 prosent. Har du 4 ansatt kan du få drive men ikke servere.

Roar Husby 5:24pm Jan 15
Det er ikke noe for meg. Du må kunne faget

Arne Tomas Brøndbo 5:25pm Jan 15
Æ har tomt og låne den bort for 40000 pr. mnd.?

Jostein Håland 5:26pm Jan 15
Uansett hva du velger å drive med i Thailand så må du være strukturert og komme seg opp om morgenen og ha orden i sy sakene ☺

Aage Ellingsen 5:27pm Jan 15
Tipper den som er god kan starte en karriere i Thailand, krever mye. Men ikke hør på all negativiten her,selv om di som kritiserer her ikke får det til, kan sikkert du få det til ? stå på lykke til ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments