Hei. Jeg og min kone giftet oss i desember, å nå…


Morten Birkeland 10:08pm Mar 2
Hei. Jeg og min kone giftet oss i desember, å nå har jeg fått registrert ekteskapet her i Norge. Skal begynne prosessen med å søke om familiegjenforening, så jeg lurer på om noen kan fortelle meg med enkle ord hva slags papirer/dokumentet jeg trenger? Har printet ut sjekklisten, så ønsket å dobbelsjekke her så jeg vett at alt er ok når prosessen begynner..

Terje Skogheim 10:12pm Mar 2
Forhold deg til konsekvent til sjekklisten ,det er den som gjelder når du leverer papirene og ikke alle forslagene til snarveier fra en av de tusen verdensmestere

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x