Hei. Er det noen som har mellomlandet i Doha og ka…


Bjørn Terje Sagadalen 10:00am May 3
Hei.
Er det noen som har mellomlandet i Doha og kan svare på om det er mulig å kjøpe Alkohol eller tobakk på Tax Free butikkene der, skal mellomlande der på Transfer til Bangkok og lurer på om det er billigere å handle der i stedet for på Gardermoen?

Glenn Seljeseth 10:07am May 3
Det er fullt utvalg i Doha Hr Sagadalen ?

Glenn Seljeseth 10:08am May 3
Pris er noe billigere på alkohol og tobakk, men ikke stort, vel det er 8 mnd siden jeg var der da. Kan ha skjedd noe på den tiden.

Trygve Systad 10:18am May 3
Sitter i Doha nå,anbefaler og handle på Gardermoen.Bedre utvalg og prisene er greie i forhold til Doha

Espen Erlien 10:24am May 3
Enig med Trygve bedre utvalg på Gardermoen.

Wenche Moe 10:38am May 3
Vi var i Doha for 1 mnd siden 3 kartonger marlboro 500 nok!

Hans-Olav Helgesen 10:42am May 3
Var innom Doha for 1,5 uke siden. Når det gjelder å kjøpe alkohol/mat på restaurantene der så var det også dyrere enn det er på Gardemoen. En pastarett, en liten øl og et glass av billigste sort rødvin kom på 425 kroner….

Arne Abrahamsen 10:47am May 3
Var på taxfreen i slutten a april
Billigere enn Norge masse, men eg sko videre t stavanger å de pakket ikke alkoholen inn i slike taxfree poser så da gadd eg ikje.

Frank-Arne Lorentsen 11:33am May 3
Jada men dyrt som f.

Per Johansen 12:14pm May 3
Der kan du kjøpe det samme som på Gardemoen

Frode Kristiansen 12:16pm May 3
Alkohol er dyrere I doha en på gardemoen nesten vinmonopol priser

Tommy Bancha Maraas 1:14pm May 3
Bedre utvalg på suwannabhumi

Sveinung Daleng 1:55pm May 3
Norge er ett av de billigste landene å shoppe tax free, pga. De høye avgiftene i Norge!!!!

Kjell Erik Norvik 2:43pm May 3
Det var da fryktelig varierende svar her da????? Mange sier mye dyrere, men det er da helt klart mye billigere om man får 3 kartonger sigaretter for kr 500,- På Gardermoen får man ikke 2 for 500,- en gang. Må da være noen som har litt klarere svar. Vet man ikke er det i grunn mye greiere å ikke si noen ting i stedet for å tro.

Haakon Revheim 3:19pm May 3
Hei.!-Akkurat-kommet-ifra-Hamad-International,-efter-6-og-en-halv-times-Transfer.–Der-FINNES-Tax-Free-i-Qatar,-men-OBS:-Prisene-er-oppgitt-i-USD./-og-Qatar-Valuta.–Dessuten,-så-fant-jeg-faktisk-lite-Vodka-utvalg,-og-mest-Whiskey,-utvalg.-BESTE,-er-nok,-å-kjøpe-i-THAILAND.-!

Frank Olsen 4:40pm May 3
hvorfor ikke handle i bkk taxfree

Arne Bunaes 7:11pm May 3
Mange motstridende svar her. Trådstarter spør om tax-freekjøp på vei fra OSL til BKK via Doha. Trodde ikke det var muligt å handle i BKK ved ankomst, men mulig jeg ikke er oppdatert på det? Min er faring er at det er stort utvalg av tax-free varer i Doha. Prisene avhenger endel av dollarkursen, den er jo på vei ned under 8 kroner nå. De som hevder at Gardermoen er billig, kan umulig ha handlet andre steder, der er det kjempedyrt og for enkelte varer billigere å handle på polet, Det er også billigere å handle på Systembolaget i Sverige, framfor på Gardermoen. Unngå å handle tax-free på OSL. Forøvrig er tax-freeen i Doha kåret til en av verdens 5 beste!

Bjørn Terje Sagadalen 9:25pm May 3
Takk for mange forskjellige svar, tror det blir litt kjøp på Gardermoen og så se litt når jeg kommer til Doha. Og så skal jeg prøve å skrive litt om hva mine erfaringer blir når eller hvis jeg får tid til det.

Gerd H. Topnes Sætre 6:59am May 4
Du kommer iallefall til en fantastisk flyplass ??

Per Johansen 9:31am May 4
Jeg kjøpte bayleys i Doha før jul. Den kostet Halvparten av det den kostet på Gardermoen .

Jan Erik Gjertsen 2:08pm May 4
http://altadutyfree.net/doha-airport-duty-free-price-list.html last ned denne siden så har du alle oppdaterte priser Doha flyplass. Når du kommer inn på siden trykk på grønn felt (Product list)

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments