Hallo. Jeg har noen gamle stubbe som har lange rø…


Rune Ernok Tykriseth 2:29am Jan 19
Hallo. Jeg har noen gamle stubbe som har lange røter som jeg ikke gidder å ta opp. Men den stubben kommer det nye skudd helle tiden. Fungere vel med kobber spiker her nede også for å drepe den stubben ? Eller hva kan jeg bruke ? Håper det er noen som vet om noe jeg kan bruke for å drepe den for godt . Takk så lenge. Ha en flott dag

Jan Åge Saghaug 2:30am Jan 19
Tøm på diesel !!

Bjørn Vidar Granlund 2:59am Jan 19
Bore flere hull i stubben og ha i salt.

Sverre Sivertsen 3:05am Jan 19
kaustikk soda får man kjøpt over alt

Georg Jakobsen 4:25am Jan 19
Prøv med Tyrkisk pepper, den tar knekken på d meste

Sverre Sivertsen 4:30am Jan 19
det blir noe annet igjen, heimbrent/tyrkisk pepper, litttt vann så blir det populært kalt , Små grå, slår veldig, jeg kommer fra Trondheim så jeg vet

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments