Endre avgangs dato med Norwegian? Nå vet jeg at …


Jan Henrik Iversen 2:33am Jan 19
Endre avgangs dato med Norwegian? Nå vet jeg at jeg sannsynligvis kan finne svar på Norwegian sine sider. Men det jeg lurer på er om det går greit endre avreise dato på en en vanlig "lowfare+" billett? Hjemreise dato skal ikke forandres. Jeg er innforstått med at jeg må betale ett gebyr , men lurer på hvor mye det er.

Ketil Normann Sørensen 2:52am Jan 19
http://www.norwegian.no/booking/bestillingsinformasjon/endre-bestilling/

Ketil Normann Sørensen 2:52am Jan 19
Endre bestilling Alle flyvninger (unntatt internasjonale langdistanseruter): 400 NOK + prisdifferanse
Endre bestilling (internasjonale langdistanseruter): 750 NOK + prisdifferanse

Jan Henrik Iversen 2:56am Jan 19
Takker for svar. Forstår det da som at det koster 750 å endre avreise dato til LOS

Ketil Normann Sørensen 2:57am Jan 19
750,- + prisdifferanse. Slik tolker jeg det også 🙂

Ove-Johnny Måsøy 3:07am Jan 19
Logger inn på din profil. Trykker MINE REISER. Finner den aktuelle reisen du vil forandre. Trykker VIS HELE RESERVASJONEN. På reisedetaljer trykker du ENDRE REISE. Velger ny dato øverst, og kommer alternativer men pris, du må betale totalt for å flytte reise.

Terje Moe 3:11am Jan 19
Kan bekrefte:

750 + differansen


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments