God Dag.Holder på å fylle ut “APPLICATION FOR VI…


Eirik Haaheim 9:39am Apr 17
God Dag.Holder på å fylle ut "APPLICATION FOR VISA" 60 dagers visum.Har kommet til "Proposed adress in thailand"..Ønsker å få søknaden avgårde i god tid men har ikke bestemt meg for hvor jeg vil være in Thailand .Har bestemt meg for område men ikke bestilt hotel eller leilighet.Kan jeg bare skrive noe her eller bør jeg vente til hotel/leilighet er bestilt ?Reiser i midten av juni.

Kåre Eivind Jønvik 9:56am Apr 17
Finn et hotell i området og skriv inn adressen, bruk den samme adressen på Imigration kortet du får på flyet..

Knut Falck Bergan 10:20am Apr 17
Pleier å bruke Suppamitr Villa Hotel, Soi Bongkot, Chon Buri 20150

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments