Få kjærligheten til å blomstre

Enhver mann vet og forstår at i et forhold er det gjensidighet. En kan diskutere i det vide og det brede hva som er manns og kvinnes behov og ønsker. At en mann reiser fra Norge med fly med reisetid 11 til 24 t hver vei, for å få sine primære behov og ønsker dekket, er kjent. Ingen på forumet trenger å få dette forklart.

Men mange menn, de får mer enn sine behov og ønsker tilfredsstilt. De møter unge (noen ganger ikke unge) vakre (vel, – smak og behag) thailandske kvinner som de innleder et langvarig og alvorlig forhold med.

Når kjærligheten begynner å blomstre, må den pleies som en blomst. Hvis ikke visner den, og blir borte. Ingen vil at så skal skje. Så derfor presenterer jeg her 10 regler å styrke en thailandsk kvinnes hengivne kjærlighet til en sliten, eldre farrang (eldre er selvsagt et fleksibelt begrep.)

 1. Kjøp henne tre damedrinker, – og kjærlighetens frø slår spirer.
 2. Betal barfine,… og kjærlighetens spirer er plantet.
 3. Når morgensolen skinner inn vinduet, … si at up to you minste mener 5000. Og det er kjærlighet i hvert blikk.
 4. Et ønske om å treffes igjen før døren lukkes er som kunstgjødsel.
 5. Ta med en halv baht gull, – overrekk det når hun spør etter første drink, – og kjærligheten vil gli demonstrert til fulle noen timer senere.
 6. Etter nattens første hyrdestund, spør hva som kan glede hennes mor. Vent tre dager på svar. Nyt hengivenheten i dagene før svaret kommer.
 7. Ta henne med til gullbutikken og kjøp et kjede på 2 – 3 baht. Det viser at du er kar, og kjærlige følelser vokser som bambus i regntiden.
 8. Spør hva svigermor forventer i bambus. Og som i ethvert spill, så dobler du. Drømmenatten venter.
 9. Når maten er spist, spriten drukket og sinsord tellet, – da sørger du for en liten morgengave under puten. 2 – 3 baht med gull, – og du blir elsket mens mosquito, frosk og tokè synger om kapp.
 10. Når du endelig er edru….. pakk og reis fort som f…. Endelig har du lært at kjærlighet ved første baht er veldig dyr.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments