” Evig eies kun et dårlig rykte” som i dette tilf…


Johnny Dahl 5:37am Jan 19
" Evig eies kun et dårlig rykte" som i dette tilfellet er Pattaya. Har vært litt debatt igjen, etter tv MAX, har sendt en dokumentar. Det som forundrer meg, er debattene på Thai forum i etterkant.Virkelige stygge kommentarer og personangrep, Tenker at hva er det som er så personlig, og som får sinnene i kok, at enkelte fullstendig mister hodet, og blir ufordragelige drittsekker i kommentar feltet ? Spesielt de som har ett anstrengt forhold til Pattaya, virker som de går helt av skaftet, for og snakke dritt, og svartmale byen, på verst tenkelige måte !!

Må jo være noe grunnleggende feil ( i topplokket) når man på den ene siden " forsvarer" bar jentene, for så og kalle det for " det største horehuset i verden" som stigmatiserer nettopp de man vil " hjelpe" og syntes " synd" på. Snakker meg om dobbelmoral !!!
Så er det jævla lett og være norsk, med rævva full av penger, med trygder og sosiale fordeler, og " tror og vet " hva kampen for tilværelsen dreier seg om, for Thailandske jenter. Virker på enkelte, som at jentene kan bare skife yrke, lett som ingenting. De får ikke jobb engang på Mc Donald’s i Thailand, uten vidergående skole, noe de fleste jenter fra Isaan ikke har !!. Så det er ikke akkurat flust i jobbtilbud, i dette landet.

Og lese VG, gjør dere ikke til Thailandske statsvitere, ellerei heller og ligge på stranden, og surfe på nettbrett. Lytt og lær hva landet handler, og dreier seg om. Både når det gjelder kultur, og Thai mentalitet. Virker som skammen med og være barjente, er størst hos farangene, og ikke hos Thaiene. Bare det sier vel sitt !!!

Og en annen ting som forundrer meg, er all den viten og kunnskap, mennesker har om Pattaya ( som de hater/misliker ) til tross for at de bare har vært her noen timer, eller maks ett par dager. Skulle ønske jeg kunne inneha sånne " kvalteter" når jeg tok "utdannelsen" min her i Pattaya. Hadde blitt ferdig med pensum på 1/3 av tiden, og detville jo vært en drøm 555 ? Nei enten er de synsere, uten en fot i den virkelige verden, eller så har de mer erfaring, med Pattaya, enn de gir utrykk for. Har sikkert forlatt byen med " broken heart" og tom lommebok, og nå er det "payback time" !!! De er fortapt uansett utfall av en tv dokumentar, eller diskusjon om Pattaya 555 ?


Stein Einar Neraasen 5:45am Jan 19
Den analysen var grei den Johnny 🙂

Per Engelseth 5:46am Jan 19
Pattaya er mitt ferieparadis. Andre kan mene akkurat hva de vil om stedet.

Bjørn Einar Paulsen 5:59am Jan 19
synes det ikke var så ille denne gangen , var dårligere den forrige dokumentaren pattaya for mine føtter. Hadde vært fint om de kunne nå lagd en dokumentar om de positive tingene ved pattaya. Har selv hus der på darkside og trives veldig godt i den byen. Har et par faste plasser jeg går ut. Ofte leier vi båt for dagstur ut til øyene og fisker osv. Pattaya har alt som trengs, Fiskeparker, gogart baner, golf baner i verdens klasse. Resturanger fra alle verdens hjørner. Vannparker osv. Så ligger det bra til med tanke på værforhold. Kort vei til rayong og koh samet. 1 time 30 min fra bangkok og 4 timer fra damas hjemplass buri ram. Kjeder meg aldri der. Pluss at naboen er rimelig god på gitar også. Lam morrison 555

Steinar Kleven 6:13am Jan 19
Bra innlegg, og det er for mange stupide og sinte gamle menn her noen ganger. Et lite men! Jeg jobbet på en skole i Norge før jeg pensjonerte meg. Der jobbet også en thai lærer. Når jeg fortalte henne at jeg skulle flytte til Thailand spurte hun kjapt … til Pattaya ? Jeg svarte et det ikke var planen. Hun hadde bare en kommentar— det var da godt å høre. Ser ut til at også thaier har medinger om den byen.

Eirik Johannesen 6:38am Jan 19
Å irettesette folk deres meninger om ett sted blir bare helt feil, da det er folks personlige meninger som er sannheten om ett sted, det blir like dumt som å irettesette folk for hva slags bil de liker å kjøre når du ikke liker den bilen. Folk må få lyst til å mene hva de vil om det er Pattaya, Cha Am eller Hua Hin, vi har alle forskjellige kriterer for vi mener er mye eller lite, noen synes det er mange løsbikkjer i Ca Am, mens andre mener at det ikker mange og ser ikke på det som noe problem. Hva som er mye eller lite i Pattaya blir en personlig definisjon. Pattaya er såpass "berømt" og det er laget utrolig mange dokumentarer både positive og negative så det bør ikke være så vanskelig å lage seg ett bilde av Pattaya om det passer for deg eller ikke. Dette blir som høre idiotene i Hua Hin skjelle deg ut når du påstår at det er brennmaneter på deres strand, for det er det absolutt ikke 😉

Per Engelseth 6:39am Jan 19
Jeg har en kontakt på Thammasat Universitetet, i 30-årene, utdannet i USA, han sier at "Pattaya si for foreigners". Men de hadde workshop her i August på 5 stjerners hotell, så jeg tror det begynner å bli mer stuerent.

Stig Jørgen Arnesen 7:12am Jan 19
Godt skrevet Johnny !

Rolf Jorgensen 7:18am Jan 19
Godt skrevet,,, men jeg forbeholder meg fremdeles retten til å ikke like Pattaya , selv om jeg i mine år i Thailand bare har vært der 5 dager …

Bjørn Einar Paulsen 7:24am Jan 19
Er jo mange fine plasser i thailand. Liker meg oppe i isan også jeg. Men nå har jeg jo hus i pattaya og trives med det. Er lite nede i sentrum , trives godt der jeg bor, det er et nabolag hvor alle prater med alle. Vi har en liten lokal butikk vi treffes og har det sosialt sammen. Grunn til at jeg blir der er for der har jeg stor omgangskrets av venner og føler meg hjemme der.

Eirik Johannesen 7:42am Jan 19
"Nei du liker deg ikke i Isaan, du har blitt tvangsflyttet dit av kona di og bygget hus på tomta til foreldrene hennes", dette har faktisk blitt skrevet flere ganger av de mest Pattaya hårsåre.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno