Hei! Tenkte jeg skulle bruke Qatar i februar! Men …


Petter Larsen 6:39am Dec 27
Hei! Tenkte jeg skulle bruke Qatar i februar! Men med tanke på at det går 09.30 fra gardermoen er det veldig trangt med tid om mann må bruke fly for og komme til gardermoen! Så mitt spørsmål er : vet noen om Qatar har samarbeid med sas eller norwegian? Slik at jeg kan sjekke inn fra Molde til Phuket og bare gå transfare på gardermoen!? Ønsker helst svar fra noen som er sikker! Og ikke bare noen som trur,tenker, har hørt osv:) fortsatt god jul og godt nyttår til alle ?

Ronny Jakobsen 7:03am Dec 27
Redigert: svarte på feil spørsmål. 🙂

Bjørn Brøchner 7:12am Dec 27
Men ta et søk å se hva som kommer opp.

Frode Holm 7:20am Dec 27
Man trenger ikke reise i en allianse for å få sjekket inn bagasjen helt fram til destinasjon. Jeg reiser alltid med finnair og de har ingen allianse med noe selskap som flyr til Trondheim. Jeg har uansett fått sjekket inn bagasjen helt fram til Bangkok både om jeg har reist med Norwegian eller SAS til Oslo. Så det er bare å sende bagasjen helt fram og gå rett på transfer.

Petter Larsen 7:21am Dec 27
Jo, har søkt og finner ikke noe om at de er i samme aliance eller noe slikt! Men traff en nordmann i phuket sist uke som fortalte at han hadde brukt sas og qatar! Sjekket inn fra værnes til phuket og gikk bare transfare.. Men da dro han via københavn! Tenkte kansje noen andre kunne ha lignende erfaring via gardermoen!?

Per Roger Pedersen 7:28am Dec 27
Kjøper du heile billetten på Qatar fra Molde får du billett direkte med SAS til Oslo. Jeg sjekker inn i Krs direkte med Qatar alt går automatisk baggasje og rett til gate i oslo

Per Roger Pedersen 7:29am Dec 27
Er ikke i samme allianse med SAS men har sammarbeid.

Tore Frugård 10:18am Dec 27
Samarbeider med SAS.. Har flydd fra Bergen flere ganger og når du går inn og bestiller via Qatar så kommer SAS opp som innenriksfly.

Petter Larsen 10:34am Dec 27
Flott flott! Men om jeg bruker eurobonus poeng til og kjøpe biletten fra molde til oslo.. Så trur dere det fortsatt er mulighet for og få sendt bagasjen hele veien?

Frode Holm 10:38am Dec 27
Ja, du trenger ikke å uroe deg for det

Helge Larsen 10:51am Dec 27
Det kan jeg aldri tenke meg..

Helge Larsen 10:54am Dec 27
At du kan bestille gjennomgående billett med SAS og Emirates med bonuspoeng..Emirates er ikke medlem av Star Alliance

Frode Holm 10:56am Dec 27
Jo det kan du gjøre uten problem, som jeg skrev lenger opp, så gjør jeg dette flere ganger i året. Det at du aldri har gjort det vil ikke si at det ikke går. Både Norwegian og SAS sjekker inn bagasje helt fram til destinasjon uansett om det er allianse eller ikke.

Helge Larsen 10:59am Dec 27
Og du kan betale med bonuspoeng? Eller må du sjekke inn igjen på Gardermoen?

Frode Holm 11:02am Dec 27
Man kan selvfølgelig ikke betale for en billett med bonuspoeng fra en allianse til en annen, men man kan uansett sjekke inn bagasjen helt fram. Man kjøper billett i den alliansen man har poeng med poeng, og den den strekningen man ikke har alliansepoeng må man betale cash, men uansett kan man sende bagasjen fra A til Å

Helge Larsen 11:03am Dec 27
Men må du ikke sjekke inn igjen på Gardermoen?

Frode Holm 11:04am Dec 27
Sett at jeg hadde kjøpt meg en billett med poeng på finnair (som ikke har allianse i trondheim) så måtte jeg betale for en billett med Norwegian ellers SAS fra trondheim til Oslo, men uansett så sender jeg bagasjen helt fram til Bangkok fra trondheim, og går da rett på transfer på Gardermoen. Altså ingen ny check in på gardermoen

Helge Larsen 11:06am Dec 27
Og i transfer må du sjekke inn igjen vel? Da er det vel ikke gjennomgående billett?

Frode Holm 11:10am Dec 27
Du sjekker inn helt fram der du starter turen din. Jeg sjekker inn helt fram 24 timer før via nettet, da er det bare å levere bagasjen i trondheim og ikke tenke mer på hverken bagasje eller billetter før jeg er framme.

Helge Larsen 11:12am Dec 27
Og bonusen hos SAS kan du ikke bruke da?

Frode Holm 11:13am Dec 27
Hva skal du bruke den til? Det må evt være til å betale for turen til Oslo det da

Helge Larsen 11:13am Dec 27
Ja

Erling Stausland 11:59am Dec 27
Kanskje lurere å vurdere Finnair da. Meget gode priser nå. http://insideflyer.no/finnair-med-vintersalg-til-asia/

Rune Donald Solheim 3:24pm Dec 27
Eg har tatt både SAS og norwigen fra bergen og så Qatar fra Oslo og sjekka inn i bergen.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x