Etter mange år i Thailand så har jeg truffet på…


12:00am Jan 1
Etter mange år i Thailand så har jeg truffet på mange forskjellige mennesker, men det er en bestemt ting som går igjen. Og det oppdager jeg med en gang jeg kommer innenfor dørstokken til huset deres. Det blir til stadighet fremhevet at når man kommer til Thailand for å bosette seg så ønsker man å bo standmessig. Noen bygger seg et 5 mill. baht hus og kjøper seg en 2 mill baht bil og noen bygger seg et svømmebasseng. Pengene får noen ganger virkelig bein å gå på. Men hva med innsiden av huset. Min erfaring er at disse husene er like "tomme" og intetsigende interiørmessig som et hvilket som helst thai hus. Hvordan kan man påstå at man ønsker å leve standmessig når det bare er et tomt skall dem bygger. Er dette bare min erfaring og intet annet eller finnes det virkelig ikke utlendinger som har et seriøst interesse av det som finnes på insiden av huset.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments