Etter det jeg forstår så forlanger Thai amb løn…


Hans-Petter Kristiansen 12:55am Nov 26
Etter det jeg forstår så forlanger Thai amb lønnslipper hvis du skal søke om 3mnd visum. En som stod ved siden av meg i skranken forrige fredag ble nektet 3mnd non-imm da han ikke hadde lønnslipper med seg. Det står også på amb hjemmesider. Men for meg så var dette nytt da jeg ikke trengte dette sist jeg fikk non-imm visa, men da jeg så dette stod på under hva man trenger så tok jeg de med. Heldigvis sier jeg nå, og alt skulle visst gå greit.

Jan Bergum 3:32am Nov 26
Sorry uttrykket… Men er så mange dumme folk som ikke leser ambassaden sine sider. Skjer jo hele tiden at reglene endre seg.

Hans-Petter Kristiansen 3:42am Nov 26
Jupp, helt enig.

Inger Stylo 5:38am Nov 26
Det er forskjell hvis du er gift med thai. Hvis du ikke er gift med thai så hjelper det ikke hvor mange lønnsslipper du har, da må du vise til inntekt fra nav. Min mann fylte alle krav, men ikke inntekt fra nav, han fikk bare 60 dager. Men på hjemmesiden til ambassaden står det innkomst / pensjon.

Espen Andreassen 7:50am Nov 26
Etter det Thai UD sier, må man vise til inntekt uansett: http://www.mfa.go.th/main/en/services/4908/15398-Issuance-of-Visa.html Men jeg har nettopp fått non immigrant O visum, 90 dager med multiple entry, for gifte, uten å vise til inntekt, så at det ikke gjelder for gifte kan stemme. Jeg har også fått bekreftet via epost med thai ambassaden i Oslo at hvis man søker på grunnlag av at man er over 50 år, må man ha bevis for inntekt fra NAV. (Pensjon eller trygd.) Det vil si at det egentlig burde hete NAV-visum. 😉

Morten Strande 8:25am Nov 26
Det kan du kalle det, Espen Andreassen. Vi som er fra Norge skjønner det.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments