Etter 19 års fartstid til Thailand skulle jeg mø…


Dag Andre Jensen 4:21am Apr 3
Etter 19 års fartstid til Thailand skulle jeg møte nye regler for «NON-Immigrant multiple entries». Thailandske ambassaden i Oslo, skulle nå i tillegg ha kr 50.000,- på konto, og 2 flybilletter ut av Thailand. Fikset og ordnet. Tenkte at det ville være enklere å skaffe seg «1-års visa retirement».
Fikset og ordnet, så fikk jeg en bot på 1700,-thb for å ikke registrert bosted adresse. Når kona var og fikk ordnet 1-års visa så måtte hun registrere alle som bodde på hennes hushold, og det var bare meg, og vi er gift. Hun har «blå-bok» husregister, og vi er gift men ikke godt nok.
Nå argumenterte jeg med at jeg registrert i januar, men tydeligvis ikke i den rette data-maskinen. Nå har jeg et dokument fra «Immigration» som dem har utstedt, hvor dem tydeligvis bekrefter min adresse, det var heller ikke godt nok. Jeg viste til sertifikatet der adresse min står, det var heller ikke godt nok. Velkommen til «Smilets Land».

Jan-roar Heggelund 4:24am Apr 3
Pengeinnkreving bare

Tor-Kristian Småen Nilsen 4:25am Apr 3
Smil og betal men ikke vær glad før denne løsningen

Kerstin Rohne 4:29am Apr 3
bodstedsattest da – kan man ikke bruke den?


Espen Andreassen 4:51am Apr 3
Huseier skal melde i fra at du bor på den adressen innen 24 timer etter at du kommer til Thailand ja.

Det vil sikkert komme mange kommentarer her etterhvert fra folk som sier det motsatte, siden immigrasjonskontorene rundt om kring i landet har litt forskjellig praksis i forhold til dette, ut i fra hva slags visum eller opphold man har.


Kjetil A Engvoldsen 5:01am Apr 3
Dette er bare rør . Den står i den korte Gangen ikke den lange korridoren
Pass for all del på å gå ditt for om ikke får du problemer neste bang:0)

Tage Lund Hansen 5:03am Apr 3
Fik alm. visa 30 dage ved ankomst og herefter søgte jeg 3 mdr. visa på Immigrationen uten problemer..2500 bath og herefter Non Immigration på Immigrationen efter de 90 dage..så forstår ikke helt at den Thalandske Ambasaden skal have en garanti på 50.000 Nkr…nogle gange lønner det sig at tage en snak med Immigrationen om hvad dem forlanger…

Kjell Erik Norvik 5:15am Apr 3
Begynner å "dra seg til" i Thailand nå synes jeg.
Thaiene står på at det er og skal være et "privilegium" å få lov til å oppholde seg, og inneha visa til landet deres. Men det er vel kanskje på tide at noen burde fortelle dem at faktisk så er det Thailand som er priviligert, som nyter så masse tilførsel av utenlandsk kapital med alle faranger som velger å bosette seg, eller besøke landet for lengre perioder. Jeg synes snart at nok er nok med disse vanvittige tiltakene for å hele tiden vite hvor alle oppholder seg etc. I hvertfall når det gjelder pensjonister og fastboende. Det finnes sikkert andre asiatiske land som ville vært kjempe happy for at tusener av pensjonister svir av både sparepenger og pensjon i landet deres. På tide at noen sier fra til disse supernasjonalistiske selvgode thaiene, at det faktisk finnes alternative oppholdssteder.

Espen Andreassen 5:16am Apr 3
https://www.facebook.com/groups/486694438011928/permalink/1601987056482655/

Øyvind Hansen 5:19am Apr 3
Jeg sluttet også å søke om visa fra Norge for noen år siden, syns det var problematisk der. Kommer hit å får 30 dager ved ankomst å melder meg hos immig. kontore, kan jeg ikke komme innen 24 timer ringer jeg å får til svar: Ingen problem, men prøv å komme innen en uke da. Reiser til Laos å får det visum jeg behøver å tilbake på immi.kontore ,tar 5 min. Så hjem. Kjempe bra å ingen problemer.

Kjetil A Engvoldsen 5:21am Apr 3
Levert visum søknad oslo 2 ganger 6 måneder multi
Super lett ingen problem.

Eivind Håkonsen 6:05am Apr 3
Jeg går på det lokale imigr kontoret en gang i året og vær 90 dag. Når man har papirene ihht krav så tar det ca 30 min å få 12 mnd opphold. 90 dagers er jo bare hallo godag.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments