Er det noen som kan svare på et spm? Jeg skal sø…


Thorleif Nordrum 11:30am Aug 11
Er det noen som kan svare på et spm? Jeg skal søke om 3.mnd visum fra Norge og skal søke om 1 års visum når jeg kommer til Thailand. Det gjelder søknad skjema til Oslo oppe på høyre side, skal jeg huke av for Tourist visa eller non immigrant visa og må jeg ha multi entry? På forhånd takk for svar 🙂

Hans Magnar Eikedal 11:58am Aug 11
Multi entry er opp til deg om du vil ha. 3900 bath trur eg.

Ronny Næss 12:04pm Aug 11
Siden du skal søke 1 års extension i Thailand velger du non-immigrant O single entry. Når du har ca 1 måned igjen av visumet går du immigration i Thailand og søker 1 års extension.

Thorleif Nordrum 12:05pm Aug 11
Ok, jeg takker for info Ronny 😉

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x